egészségmegőrzés

egészségmegőrzés, infokommunikació, tudatos fogyasztó

Okosóra egyenlő egészségtudatos életmód?

piacesprofit.hu

Magyarországon jelenleg minden tizedik felnőtt internetező hord okosórát és/vagy karkötőt, okostelefonos aktivitásmérő-alkalmazást pedig negyedük szokott használni. Az okosórát és/vagy okoskarkötőt használók egészségtudatosabbak a nem használó társaiknál, rendszeresebben járnak szűrővizsgálatokra, nagyobb arányban sportolnak, és jobban odafigyelnek a táplálkozási szokásaikra is – derült ki az eNET kutatásából.

Tovább olvasom »
egészséges életmód, egészséges táplálkozás, egészségmegőrzés, sport

Így maradhat egészséges a mókuskerékben

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Rohanó életmód, munka éjjel-nappal – senkinek sem tesz jót. Főként, ha hozzávesszük az elkerülhetetlen stressz hatását. Pedig néhány egyszerű lépéssel szervezhető, tervezhető az egészséges életmód a rohanás mellett is, és nem kell, hogy naponta egy gyorsétteremben találjuk magunkat. Pár lépéssel, egy kis odafigyeléssel tényleg sokat tehetünk, magunkért.

Tovább olvasom »
egészség, egészségmegőrzés, étel, étkezés

Együk magunkat sikeresre

piacesprofit.hu

Az étkezés a rohanó mindennapokon a legtöbb ember számára inkább szükséges nyűg, mint élvezet, vagy épp olyan aktus, ami segít abban, hogy egészségesebbek és hatékonyabbak legyünk. Pedig a megfelelő módon abszolvált étkezés éppen erre képes.

Tovább olvasom »
depresszió, egészségmegőrzés, idős munkavállaló, időskori foglalkoztatás, munkaerőpiac

Jót tesz nekünk az időskori munka

piacesprofit.hu

Az időskori munkavállalás amellett, hogy elkerülhetetlen a mai modern társadalom gazdasági fenntarthatóságához, hozzájárulhat a teljesebb időskorhoz, csökkentheti a depresszió és az időskori demencia előfordulását az Európai Munkavédelmi Ügynökség szerint.

Tovább olvasom »