költségcsökkentés

e.on, energiahatékonyság, költségcsökkentés, promóció

Energetikai megújulás vállalkozásának

piacesprofit.hu

A vállalkozások nem csupán áramot és gázt tudnak vásárolni az E.ON-tól, hanem a teljes energiamenedzsment terhét is átvállalja tőlük az energiacég. Az E.ON integrált energetikai szolgáltatásának lényege, hogy egy teljes körű energetikai felmérést követően az adott vállalkozás igényeire szabják a megoldást. Legyen szó fűtésről, hűtésről, világításról vagy egyéb energetikai igényről, az energiacég szolgáltatása a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig többféle megoldást foglal magába. A megoldáscsomagba egyedi igényekre szabottan kerülő innovatív technológiák pedig a zavartalan működés nyugalmát biztosítják a megbízó számára. 

Tovább olvasom »
adózás 2019, cégautó, céges flotta, flottakezelés, költségcsökkentés, lízing

Cégautólízing-változás: milliókat spórolhat

piacesprofit.hu

A cégautókkal rendelkező társaságok jó részét érinti a januárban életbe lépett új szabály, amely szerint már útnyilvántartás vezetése nélkül levonható a személygépkocsi bérleti díja áfájának 50 százaléka. Ez a lehetőség elsőre ugyan jól hangzik, de a módosítás miatt a túl elfoglalt cégvezetők jókora összegtől eshetnek el, hiszen útnyilvántartással továbbra is akár a teljes áfát vissza lehet igényelni.

Tovább olvasom »
adótörvény változások, adózás 2019, kata, költségcsökkentés

Kata egyre népszerűbb

piacesprofit.hu

Már 315 ezernél is több vállalkozó választotta a katát, Magyarország legegyszerűbb és legnépszerűbb adózási formáját. A kisvállalkozók az eddigi kedvezmények mellett újabb köztehercsökkentéssel is számolhatnak az idén.

Tovább olvasom »
adatkezelés, adatvédelem, it a cégben, költségcsökkentés

Így kezelhetjük az adatdömpinget

piacesprofit.hu

Egyre nagyobb költségeket emészt fel a vállalatoknál a szüntelenül növekvő adatmennyiség tárolása. Az IT-szakemberek oldaláról pedig a bővülő tárolási rendszerek kezelése egyre több figyelmet és időt követel. A SUSE szakértői szerint a szoftveresen vezérelt tárolási rendszerek segíthetik a szervezeteket abban, hogy minden téren megfelelően tudják kezelni az adatdömping hatásait.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor