vállalatirányítási rendszer

adatkezelés, automatizálás, b2c, delegál, dokumentumkezelés, elektronikus számla, erp, erp rendszer, excel, folyamatirányítás, folyamatmenedzsment, gdpr, integrált rendszerek, nav, okosajtó, online számlabekötés, paypass, pénztárgépek bekötése, számlakép, szoftver, vállalatirányítási rendszer

Melyiket válasszam a sok vállalatirányítási szoftver közül?

Kriston László

Még a kisebb cégeknél is elképesztő mennyiségű adat keletkezik, s ezeket a hatályos jogszabályoknak megfelelve kell kezelni, hogy közben a cégvezetés is képes legyen átlátni az adattömeget és azok alapján felelős döntéseket hozni a holnapra vonatkozóan. Az okos ügyvitelhez integrált vállalatirányítási szoftverek kellenek. Csak számlázóprogramokból közel száz elérhető a hazai piacon.

Tovább olvasom »
facebook, Gandera Balázs, interjú, Intren, közösségi oldal, vállalatirányítási rendszer, Workplace

Facebook, amit munka közben is nyugodtan böngészhet

Zubor Zalán

Az Intren egy közel 30 főt foglalkoztató digitális ügynökség. A cég többek között kommunikációs stratégiák kialakításával, hirdetési kampányok létrehozásával, közösségimédia-platformok kezelésével, adatelemzéssel és tanácsadással foglalkozik. A Facebook egyik kiemelt magyarországi partnereként a cég nemrég bevezette a közösségi oldal vállalati verzióját, a Facebook Workplace-t. Az új rendszer tapasztalatairól beszélgettünk Gandera Balázzsal, az Intren ügyvezetőjével.

Tovább olvasom »
ablonczy balázs, crm, digitális átállás, felhő technológia, integrált rendszerek, kisvállalkozás, kkv, sap, sap fórum, sap hungary, siófok, vállalatirányítási rendszer

Előbb vagy utóbb, de a kkv szektornak is komolyan kell vennie a digitalizációt

Szeicz András

A vasárnap esti ráhangolódás után hétfő reggel megnyitott a jubileumi, huszadik SAP Forum Hungary Siófokon, mely több mint ezer látogatót fogad a három nap alatt. Az izgalmas szakmai és szabadiős programok között lehetőségünk volt beszélni Ablonczy Balázzsal, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójával a trendekről és a kkv-k helyzetéről is.

Tovább olvasom »
crm, hatékony cégvezetés, vállalatirányítási rendszer

Így szervezheti ki magát a főnök a cégből

piacesprofit.hu

Az új év kezdetén általában számításba vesszük, milyen kudarcok, sikerek értek bennünket, és idén mit szeretnénk máshogy csinálni, több időt fordítani a pihenésre, mégis jobb eredményeket elérni. Az újévi fogadalom sikerülhet, ha betartjuk CRM-szakértőnk jó tanácsait!

Tovább olvasom »
felhő számítástechnika, vállalatirányítási rendszer

A felhőbe költöznek a magyar cégek

piacesprofit.hu

A felhő számítástechnika lehet a vállalati IT-költségek csökkentésének egyik legfontosabb eszköze – vélekedett Ablonczy Balázs, az SAP magyarországi ügyvezető igazgatója. A szakember szerint várhatóan egyre több cég fog a felhőbe költözni.

Tovább olvasom »
erp, hatékony cégvezetés, vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer bevezetésének 9 pontja

piacesprofit.hu

Minden kkv életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy cége napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. Az addig jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, a fontos adatok összegyűjtéséhez minimum 5 különböző táblázatot kell megnyitni, amelyek értelmezéséhez azok elkészítői is kellenek.

Tovább olvasom »
adatelemzés, erp, erp bevezetés, hatékonyságnövelés, vállalatirányítási rendszer

Hogy vezessünk be új vállalatirányítási rendszert?

piacesprofit.hu

Minden kkv életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy a cég napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. A korábban jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, az értékes információkra várni kell, egy döntés előkészítéséhez pedig legalább 5 különböző táblázatot kell megnyitni és minden táblázat értelmezéséhez kell annak elkészítője is…Na, ekkor van itt az ideje a vállalatirányítási rendszer bevezetésének. A Piac&Profit szakértője segít!

Tovább olvasom »
erp, it a cégben, vállalatirányítási rendszer

Négy baljós jel, hogy elavult az ERP-rendszer

piacesprofit.hu

Az egyre terjedő felhő alapú számítástechnika és vállalati technológiák új lehetőségeket nyitottak a vállalatok előtt a munkatársaikkal, ügyfeleikkel, szállítóikkal és egyéb üzleti partnereikkel való kapcsolattartásban. A vállalati ERP rendszerek azonban a fejlődés ellenére sok helyen elöregedtek, és inkább hátráltatják az üzleti növekedést.

Tovább olvasom »
erp, hatékony cégvezetés, hatékonyságnövelés, időgazdálkodás, infokommunikació, vállalatirányítási rendszer

A vállalatirányítási rendszer segíthet, hogy ne legyünk „elhavazva”

piacesprofit.hu

Felgyorsult világunkban mindenki mindent azonnal szeretne. Az idő az egyik legfontosabb erőforrássá vált. Az tudatos időgazdálkodás segíti a cég hatékony működését és saját józan eszünk megtartását is. Az ERP rendszer is segíthet, hogy tudatosabbak legyünk ezen a területen. Szakértőnk, Giller Tamás, az erpblog.hu szerkesztője elmondja, hogyan!

Tovább olvasom »
kkv informatika, vállalatirányítás, vállalatirányítási rendszer

Nincs ingyenebéd!

piacesprofit.hu

Az interneten található vállalatirányítási rendszerek a legtöbb esetben nem ingyenesek, amiért pedig nem kell fizetni, az általában nagyon kezdetleges. Jó hír viszont, hogy vásárlás előtt élesben kipróbálhatjuk a kiválasztott rendszert.

Tovább olvasom »
erp, it a cégben, vállalatirányítási rendszer

A változások igazi ára

piacesprofit.hu

Az üzleti típusú változások miatt akár használhatatlanná is válhat egy hagyományos ERP rendszer, amely komoly kiesést okozhat az árbevételben és az ügyfelek elégedettségét is rombolja.

Tovább olvasom »