pályázati tanácsok

kkv-pályázatok, pályázati tanácsok, uniós pályázatok

Egyedül pályázni: lehetetlen küldetés

piacesprofit.hu

Az uniós pályázatokban gondolkodó vállalkozók sok esetben meglepődnek, amikor pályázatírási szándékkal leülnek a gép elé, hiszen hiába egyszerűsödött a folyamat, mégis, ha valaki szakember segítsége nélkül lát neki, bizony könnyen elveszhet a sok teendő között.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, kkv pályázatok, pályázati tanácsadás, pályázati tanácsok, széchenyi 2020, uniós források, uniós pályázatok, uniós pénz

Így készüljünk nyertes pályázatra

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Pályázati lehetőségek tömege nyílik meg a következő hónapokban. Nem elég azonban ölbe tett kézzel várni a nekünk tetsző pályázatra, a szakértők szerint érdemes és kifizetődő időben felkészíteni a cégünket a lehetőségekre. A Goodwill Consulting szakértőivel összefoglaltuk, hogy mire is kell és érdemes figyelni ahhoz, sikeresek legyünk, és jó eséllyel induljunk.

Tovább olvasom »
ginop, kkv pályázat, kkv pályázatok, pályázati feltételek, pályázati pénzek, pályázati tanácsok, uniós források, uniós pénz, vállalkozásfejlesztés

A pályázatokban nincs nyári szünet

piacesprofit.hu

Nem minden pályázat beadásával kell nagyon sietni az eddig megjelentek közül, van, ahol a szakértő szerint sokáig kitart majd a keret. Van viszont, ahol tényleg az idő dönt. A legnépszerűbb kiírásnál pedig már a keretet is emelték, akkora az érdeklődés. A Goodwill Consulting első tapasztalatai a megnyílt vállalkozásfejlesztési pályázatokról.

Tovább olvasom »
kkv-pályázatok, pályázati tanácsok, uniós források, uniós pénz

Pályázni – de hogyan, kinek, mire?

PP

A cégek már tűkön ülve várják, hogy végre induljanak az új uniós ciklus pályázatai, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan érdemes felkészülni, és min bukhat el egy jónak tűnő pályázati lehetőség. Azt sem tudják sokan, melyek azok a legfontosabb dokumentumok, amelyekre a legtöbb pályázat esetében szükség van. Összegyűjtöttük a leghasznosabb tudnivalókat.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, pályázati tanácsok, uniós pályázat, uniós pályázatok, uniós pénz

Tippek a sikeres 2015-ös pályázatokhoz

piacesprofit.hu

A mostani pályázati ciklusban a feltételek szigorúbbak lesznek a múltban megtapasztaltnál: a cégeknek számos számviteli feltételnek kell várhatóan megfelelniük. Aki komolyan gondolkozik abban, hogy pályázaton indulna a jövőben, annak érdemes a 2014-s gazdasági évet úgy zárni, hogy cége meg is feleljen a feltételeknek.

Tovább olvasom »
gazdaságfejlesztés, kkv export, kkv pályázat, pályázat, pályázati feltételek, pályázati tanácsok, uniós források, uniós pénz

Glattfelder: a legoptimálisabb konstrukciót keressük

asalgo

Újraiparosításra készül a kormány, hogy ezzel segítség a feldolgozóipar GDP-n belüli részarányának emelkedését – mondta el a Piac&Profitnak Glattfelder Béla, a nemzetgazdasági tárca gazdaságszabályozásért felelős államtitkára. Hosszabb távon a termelő cégek exportkapacitásának növelése a cél. Az államtitkár szerint könnyebb lesz ebben a ciklusban uniós pénzhez jutni, főleg a kisebb projektekhez. Mint mondta, a “lehetőségekhez képest legoptimálisabb” konstrukción dolgoznak.

Tovább olvasom »
nyertes pályázat átadása, pályázati feltételek, pályázati tanácsadás, pályázati tanácsok, uniós pályázat, uniós pénz

Nyertes pályázat eladó!

piacesprofit.hu

Van jogi lehetőség a vissza nem térítendő uniós támogatást nyert projektek átadására. Ha van, aki nem használná ki a nyertes pályázatot, más cég viszont vállalja a vele járó kötelezettségeket, a nyertes projekt átadható. A Piac&Profit szakértője elmondja, hogyan.

Tovább olvasom »