telenor

mobil, telefon, telenor

Eladják a magyar Telenort

piacesprofit.hu

A Telenor 2,8 milliárd euróért eladja közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot a cseh PPF-csoportnak, amely a közép-kelet-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője.

Tovább olvasom »
adatroaming, eu roaming, európai unió, mobiltelefon, roaming díjak, telekom, telenor, vodafone

Többé nem kerül százezrekbe, ha külföldön benyomódik a net a zsebünkben

piacesprofit.hu

Már évekkel ezelőtt is nehéz volt felfogni, hogy miért kell horrorisztikus árat fizetni egy Bécsből hazadobott sms-ért, vagy 3 perc internetért, amíg megnézzük, merre is van az előre kinézett múzeum. Úgy néz ki, hogy az önvezető autók és a digitális forradalom közepén azért sikerült ezt is megugrani: az EU rendelet szerinti, hazai díjakon való roamingolás elérkezett az ügyfelekhez is.

Tovább olvasom »
magyar telekom, mobil, telefonadó, telekommunikáció, telenor

Dumaadó: nem halunk bele?

Sebők Orsolya

Elsősorban a mobiltelefonálás költségeinek növekedésére számíthatnak a vállalkozások a most bevezetett telefonadó miatt. Mivel számukra a mobilitás és az azonnali reagálásra való képesség a verseny része, nem valószínű, hogy emiatt zsugorodni fog a mobilforgalom. Különösen, hogy a válság hatására már rég racionalizálták telefonálási szokásaikat. Az viszont elképzelhető, hogy a szolgáltatók eltérő üzletpolitikájának következtében megéri átszerződni. Az elkövetkező hónapokban érdemes figyelni az ajánlatokat.

Tovább olvasom »
mobilpiac, mobiltelefon, nmhh, t-mobile, telenor, vodafone

Fogynak a mobilosok

piacprofit.hu

Júliusban több mint 11 ezerrel 11,517 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 12 ezerrel lett több, így ez az érték közel 10,992 millió volt a vizsgált hónapban az NMHH gyorsjelentése szerint.

Tovább olvasom »
hipernet, mobil, szélessáv, telenor

42 Mbps-ra gyorsít a Telenor

piac-profit.hu

Az eredetileg bejelentett 21 Mbps kétszeresére, 42 Mbps-ra gyorsítja Hipernet szolgáltatását a Telenor. Miután a hálózatfejlesztés keretében 584 bázisállomáson már megtörtént az átállás, a minden eddiginél gyorsabb és nagyobb kapacitású, akár 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességet biztosító mobil szélessáv a fővárosban és környékén érhető el. Ezzel a Telenor Magyarország rendelkezik jelenleg a legkiterjedtebb HSPA+ hálózattal.

Tovább olvasom »
telenor

Új Telenor akció a kiscégeknek

Sajtóközlemény

A Telenor 2011. február elsejétől azoknak a kisvállalkozásoknak ajánl új konstrukciót, akiknek fontos, hogy az irodán kívül is elérhetőek legyenek akár telefonon, akár e-mailben és az interneten keresztül. A mobiltelefonra szabott internet adatmennyiséget is magába foglaló Menedzser tarifarendszer előre kiszámítható, kedvező perc- és adatforgalmi díjakat kínál, melynek segítségével az üzletmenet zökkenőmentesen fenntartható.

Tovább olvasom »
adó, telenor, válságadó

Telenor: gondokat okozhat a különadó

Sajtóközlemény

Bár a Telenor alapvetően támogatja a kormány azon törekvését, hogy Magyarországot ismét növekedési pályára állítsa, véleménye szerint a távközlési különadó veszélyezteti a növekedést, a befektetői bizalmat és a jövőbeni infrastrukturális beruházásokat, amellett hogy az EU szabályaival is ellentétes lehet.

Tovább olvasom »
mobil, telenor

Nem kell többet aggódni, hogy nem tud hívni a gyerek

piac-profit.hu

Nem kell többet aggódniuk a szülőknek amiatt, hogy a gyerekük nem tudja felhívni őket, amikor nincs pénz a kártyája egyenlegén: a Telenor augusztus 24-től eltörli a Családi Csomag szolgáltatás havidíját kártyás ügyfelei számára. Ezzel a csomaggal azontúl, hogy hívócsoportba tartozó tagok 0 forintos percdíjjal beszélgethetnek egymással, a gyerekek akkor is mindig fel tudják hívni a szüleiket, amikor már lebeszélték a pénzt a kártyájukról.

Tovább olvasom »