hirdetés

Androidos hős a Pannon kínálatában

A Pannon újabb okostelefonnal bővítette készülékkínálatát: a HTC Hero az első, nyílt forrású androidos mobil szoftverplatformot futtató telefon a vállalat kínálatában. A HTC legújabb fejlesztésű készüléke az okostelefonok összes előnyével rendelkezik, és kifejezetten alkalmas az üzlettársakkal, barátokkal való állandó kapcsolattartásra a webes felületeken.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Twitter, Facebook, e-mail, sms, MMS - a legújabb HTC mindegyikkel tökéletesen elbír, így a készülék tulajdonosának tényleg csak a kapcsolattartásra kell figyelnie. A Google által fejlesztett szoftverplatformot természetesen a legtöbb webes szolgáltatásra optimalizálták, így a számítógépen már megszokott alkalmazások nyugodtan használhatóak a készüléken is, beleértve ebbe a Google Calendart, vagy a Hero-val készített fényképek feltöltését különböző képmegosztó oldalakra.

A HTC FootprintsTM funkció segítségével pedig akár azonnal megjegyzések fűzhetőek a pontos GPS koordináták alapján bemért fényképekhez, így később végigkövethetőek akár a kalandos nyaralások is. A négy, testre szabható profil és az ezekhez tartozó hét-hét görgethető nyitóképernyő pedig segít mindenkinek a tökéletes személyre szabásban és a telefon egyedivé tételében.    

Az Android operációs rendszer a készüléken angol nyelven érhető el.

A HTC Hero új Pannon előfizetéssel, hűségnyilatkozat vállalása mellett a kiemelt Pannon üzletekben 109.990 Ft-ért érhető el, a készlet erejéig. További információ itt érhető el.

hirdetés

Véleményvezér

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból 

Tényleg egészen elképesztő, hogy a magyar vasút mennyire képtelen megfelelni a kor elvárásainak.
A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye

A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye 

Érdekes az állami kommunikáció. Miközben folyamatosan az infláció elleni harc hőseként mutatja magát be a kormány az élelmiszer áremelkedés felét a kabinet generálta.
Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.
Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo