Telenor cikkek

hirdetés

7500 forintot kap mindenki, aki a Telenor Blue kampányban vásárolt

7500 forintot kap mindenki, aki a Telenor Blue kampányban vásárolt 

A Yettel több mint 1,3 milliárd forintos jóvátételi csomagot vállalt, amely közel 180 ezer fogyasztót kompenzál a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának keretében - közölte a hivatal.
Nevet váltott a magyarországi mobilszolgáltató

Nevet váltott a magyarországi mobilszolgáltató 

Hivatalosan is megkezdte működését a Yettel Magyarország Zrt.
Eltűnik a Telenor név

Eltűnik a Telenor név 

Márciustól nevet változtat a Telenor Magyarország Zrt.: a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz - jelentette be Peter Gazik vezérigazgató.
60 perc ingyenes beszélgetést ad az egyik mobilszolgáltató

60 perc ingyenes beszélgetést ad az egyik mobilszolgáltató 

Plusz négy hét fizetett apasági távollétet ad munkatársainak, az ügyfeleknek pedig 60 perc ingyen beszélgetést és 4 óra ingyen adatot biztosít apák napja alkalmából a Telenor.
Növekvő forgalom a járvány évében – mit tapasztalt a szolgáltató?

Növekvő forgalom a járvány évében – mit tapasztalt a szolgáltató? 

A mobilnet-forgalom éves szinten átlagosan mintegy 30 százalékkal nőtt a járvány évében, ami meghaladja az évről-évre megfigyelhető forgalomnövekedési trendet – derült ki egyebek mellett a Telenor Magyarország új vezérigazgatójával, Peter Gažikkal tartott háttérbeszélgetésen.
hirdetés
Mindjárt bejelenthetik, hogy az állam beszállt a Telenorba

Mindjárt bejelenthetik, hogy az állam beszállt a Telenorba 

Napok, legfeljebb hetek kérdése ez a HWSW értesülései szerint.
Százmillió forintot ad a Telenor magyar startupoknak

Százmillió forintot ad a Telenor magyar startupoknak 

Zsebpénzmenedzselő fintech applikáció, profi fotós közvetítő szolgáltatás, költséghatékony cinemagráf készítő alkalmazás – a Telenor startup programjába kiválasztott ötletek piacképes szakaszba értek.
Eladják a magyar Telenort

Eladják a magyar Telenort 

A Telenor 2,8 milliárd euróért eladja közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot a cseh PPF-csoportnak, amely a közép-kelet-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője.
Péntekig egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás mobilelőfizetők

Péntekig egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás mobilelőfizetők 

Péntekig egyeztethetik adataikat a szolgáltatókkal a feltöltőkártyás mobilelőfizetők, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NHMM) összesítése szerint a határidő előtt 3 nappal az ügyfelek körülbelül 60 százaléka végezte el a törvény által előírt azonosítást – írja az MTI.
Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás előfizetőknek

Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás előfizetőknek 

A Telenor szerint a június 30-i határidőig fennmaradó idő nem lesz elég ahhoz, hogy mindenki elvégezze a törvényben előírt adminisztrációt, adategyeztetés híján pedig kötelező lekapcsolni a feltöltős SIM-kártyákat.
hirdetés

Meghosszabbítanák a feltöltőkártyás adategyeztetés határidejét 

Két mobilszolgáltató meghosszabbítaná a feltöltőkártyás ügyfeleket érintő adategyeztetés határidejét; az azonosítást június 30-ig kell elvégezniük az év elején hatályba lépett rendelet alapján - írja az MTI.

Holnaptól megszűnnek a roamingdíjak az EU-n belül 

Június 15-től megszűnnek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.

Többé nem kerül százezrekbe, ha külföldön benyomódik a net a zsebünkben 

Már évekkel ezelőtt is nehéz volt felfogni, hogy miért kell horrorisztikus árat fizetni egy Bécsből hazadobott sms-ért, vagy 3 perc internetért, amíg megnézzük, merre is van az előre kinézett múzeum. Úgy néz ki, hogy az önvezető autók és a digitális forradalom közepén azért sikerült ezt is megugrani: az EU rendelet szerinti, hazai díjakon való roamingolás elérkezett az ügyfelekhez is.

Dumaadó: nem halunk bele? 

Elsősorban a mobiltelefonálás költségeinek növekedésére számíthatnak a vállalkozások a most bevezetett telefonadó miatt. Mivel számukra a mobilitás és az azonnali reagálásra való képesség a verseny része, nem valószínű, hogy emiatt zsugorodni fog a mobilforgalom. Különösen, hogy a válság hatására már rég racionalizálták telefonálási szokásaikat. Az viszont elképzelhető, hogy a szolgáltatók eltérő üzletpolitikájának következtében megéri átszerződni. Az elkövetkező hónapokban érdemes figyelni az ajánlatokat.

Fogynak a mobilosok 

Júliusban több mint 11 ezerrel 11,517 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 12 ezerrel lett több, így ez az érték közel 10,992 millió volt a vizsgált hónapban az NMHH gyorsjelentése szerint.

42 Mbps-ra gyorsít a Telenor 

Az eredetileg bejelentett 21 Mbps kétszeresére, 42 Mbps-ra gyorsítja Hipernet szolgáltatását a Telenor. Miután a hálózatfejlesztés keretében 584 bázisállomáson már megtörtént az átállás, a minden eddiginél gyorsabb és nagyobb kapacitású, akár 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességet biztosító mobil szélessáv a fővárosban és környékén érhető el. Ezzel a Telenor Magyarország rendelkezik jelenleg a legkiterjedtebb HSPA+ hálózattal.

Új Telenor akció a kiscégeknek 

A Telenor 2011. február elsejétől azoknak a kisvállalkozásoknak ajánl új konstrukciót, akiknek fontos, hogy az irodán kívül is elérhetőek legyenek akár telefonon, akár e-mailben és az interneten keresztül. A mobiltelefonra szabott internet adatmennyiséget is magába foglaló Menedzser tarifarendszer előre kiszámítható, kedvező perc- és adatforgalmi díjakat kínál, melynek segítségével az üzletmenet zökkenőmentesen fenntartható.

Telenor: gondokat okozhat a különadó 

Bár a Telenor alapvetően támogatja a kormány azon törekvését, hogy Magyarországot ismét növekedési pályára állítsa, véleménye szerint a távközlési különadó veszélyezteti a növekedést, a befektetői bizalmat és a jövőbeni infrastrukturális beruházásokat, amellett hogy az EU szabályaival is ellentétes lehet.

Nem kell többet aggódni, hogy nem tud hívni a gyerek 

Nem kell többet aggódniuk a szülőknek amiatt, hogy a gyerekük nem tudja felhívni őket, amikor nincs pénz a kártyája egyenlegén: a Telenor augusztus 24-től eltörli a Családi Csomag szolgáltatás havidíját kártyás ügyfelei számára. Ezzel a csomaggal azontúl, hogy hívócsoportba tartozó tagok 0 forintos percdíjjal beszélgethetnek egymással, a gyerekek akkor is mindig fel tudják hívni a szüleiket, amikor már lebeszélték a pénzt a kártyájukról.

Pannonból Telenor: mi változik? 

A Telenor márka (korábbi nevén Pannon) Magyarországra érkezése alkalmából a vállalat minden eddiginél alacsonyabb árakat, egyszerűbben használható mobil szélessávú szolgáltatásokat és a piac radikális átalakítását ígéri az ügyfelek számára, ezzel együtt a vonalas telefont a felesleges kiadások közé sorolja. Ennek keretében a Telenor a mobilról vezetékes irányba történő hívások tekintetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 Ft-os percdíjat vezet be; bejelenti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat csupán 3 000 forintba kerül; országos televíziós imázskampányt indít.

Visszafejlesztik infrastruktúrájukat a mobilszolgáltatók? 

A nem megfelelően kialakított frekvenciahasználati díj rendszere miatt az egyik magyarországi mobilszolgáltató kapacitáscsökkentésre kényszerült. Ez azt jelenti, hogy a rádió adóvevő egységei számát országosan csaknem 8 százalékkal csökkentette, ami a kiélezett szolgáltatói versenyben kimondottan különös. A lépésre azért kényszerült, mert frekvenciadíj szempontból országunk a világon az egyik legdrágább. Szakértők a szabályozási rendszer átalakítását javasolják a probléma kiküszöbölésére.

Vége a Pannonnak, jön a Telenor? 

Telenorra változtatja nevét a Pannon mobilszolgáltató - értesült az MTI piaci forrásokból. A Pannon az MTI érdeklődésére semmilyen módon nem kommentálta az értesülést.

81 tonna mobilt jutattak vissza a Pannonhoz 

A Pannon által elsőként indított mobil-visszaváltási akcióknak köszönhetően a vállalat ügyfelei 2004 óta eddig több mint 81 tonna (81 660 kg) újrahasznosítható hulladékot adtak le. Az év végi, karácsonyi kampányban is rengeteg ügyfél mondott búcsút régi mobiltelefonjának. A leadott mobilokból összegyűlt 19 tonna e-hulladékot a vállalat környezetbarát módon újrahasznosítja, és ki tudja - egyszer talán pont a régi gazdájukhoz kerülnek vissza teljesen új formában.

Válság a mobilcégeket is elérte: leépít a Pannon 

A mobil hang-és adatszolgáltatásokat nyújtó Pannon ma új javaslatokat terjesztett elő házon belül a cég személyi költségeinek 1,9 milliárd forintos csökkentésére, amellyel egy időben konzultációkat kezdeményez dolgozóival. A javaslat a Pannon 2010-re vonatkozó, 3 milliárdos költségcsökkentési stratégiájának része.

Haiti: 115 millió liter tiszta víz a magyaroktól 

A Pannon, a T-Mobile, a T-Home és a Vodafone 1749-es közös segélyvonalára indított hívások és sms-k száma tegnap éjfélig haladta a 287 ezret. Eddig több mint 57 millió forint gyűlt össze a 200 forintos adományokból a haiti mentési munkálatok segítésére. Az UNICEF az eddig felajánlott adományokból közel 115 millió liter tiszta ivóvizet tud biztosítani a földrengés gyermekáldozatai számára.

Huszadik alkalommal díjaztak 

Huszadik alkalommal hirdette ki díjazottait a Pannon Példakép Alapítvány. 2009 negyedik negyedévében a díjak odaítéléséhez olyan - széles körben még nem ismert - jelölteket keresett a Pannon Példakép Alapítvány, akik a magyar sportélet és sporteredmények javításáért küzdenek. A jelöltek közül példaképpé választották Angyal Józsefné Erika nénit, a Hársfa fogyatékos egyesület vezetőjét, Dávid Géza kajak-kenu mesteredzőt és Pintér Tamás magyar mountain bike-bajnokot.

Ismét karácsonyi ajándékot osztott a Pannon 

Az ünnepek alkalmával a Pannon az idei évben ismét olyan ügy mellé állt, amellyel célja, hogy a cég által is képviselt környezettudatos magatartás és gondolkodásmód szélesebb körben is elterjedhessen: a Pannon életében immár hagyománnyá vált karácsonyi adományt ezúttal a Nagy Terv Ifjúsági Természet- és Környezetvédelmi Program kapta. Az adomány értéke 5 millió forint.

Változások januártól a Pannonnál 

Laczkó Tóth Gergelyt nevezték ki a Pannon új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé (Chief Market Officer) és egyben a Kereskedelmi Divíziójának vezetőjévé. A cég új szervezeti egységet hoz létre Gőgh Attila vezetésével „Üzleti igazgatóság" néven, hogy még erősebben összpontosíthasson a vállalati ügyfelek kiszolgálására. Az új kinevezések 2010. január 1-jétől érvényesek.

Szeretünk mobillal fizetni a parkolásért 

Az Eme Zrt, a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone bejelentette, hogy a MobilParkolás szolgáltatás elindítása óta a szolgáltatók ügyfelei már egymillió alkalommal vásárolták meg parkolójegyüket mobiltelefonjukkal. A szolgáltatás folyamatos kiterjesztésének köszönhetően a három hazai mobilszolgáltató előfizetői ezt egyre több városban tehetik meg: a MobilParkolás Budapest mellett már 24 városban érhető el.

Mobillal a szív-érrendszeri katasztrófák elkerüléséért 

Olyan új betegfelügyeleti rendszert mutattak ma be a Pannon Házban, mely a mobil távközlés eredményeit felhasználva jelentősen javíthatja a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők életminőségét, és hozzásegítheti őket ahhoz, hogy időben jussanak a szakszerű segítséghez.

"Most már úgy használhatod a mobilod, ahogy akarod" 

Új, egyszerű és felhasználóbarát számlás tarifacsomagot vezetett be a djuice 2009. november 17-től. A fiatalok mobilszolgáltatójának új számlás tarifacsomagja, a djuice join 1500 forintos havidíja tartalmaz 100 MB mobile mail szolgáltatásra, illetve 100 MB mobilinternetezésre használható belföldi adatforgalmat.

Öt érv a nyugodt internetezéshez 

A mobilinternet az év minden időszakában, szinte bármilyen helyzetben jól jön, hiszen a felgyorsult világban egyre többünknek van szüksége a mozgás szabadságára, ám ezzel egy időben az állandó internet-kapcsolatra is. A mobil szélessáv erre garantált előnyöket nyújt, a Pannon célja pedig, hogy ezeket az előnyöket ügyfelei igényeihez igazítva kínálja.

Androidos hős a Pannon kínálatában  

A Pannon újabb okostelefonnal bővítette készülékkínálatát: a HTC Hero az első, nyílt forrású androidos mobil szoftverplatformot futtató telefon a vállalat kínálatában. A HTC legújabb fejlesztésű készüléke az okostelefonok összes előnyével rendelkezik, és kifejezetten alkalmas az üzlettársakkal, barátokkal való állandó kapcsolattartásra a webes felületeken.

Összegezték a Pannon tavalyi tevékenységét 

A fenntarthatóság iránti nyílt elkötelezettségéről ismert Pannon meggyőződése, hogy minden vállalatnál kiemelten fontos a működés átláthatóságának biztosítása. Ennek jegyében a Pannon elkészítette első teljes körű fenntarthatósági jelentését, amely letölthető a vállalat weboldaláról.

Új kommunikációs vezető a Pannonnál 

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója Derek Rosst nevezte ki a Pannon vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettesévé (CCCO). A skót származású, 44 éves szakember több multinacionális nagyvállalatnál - például a General Electric-nél (GE), az Airbusnál, a British Airways-nél és Vodafone-nál - szerzett átfogó tapasztalatokat a vállalati kommunikáció területén.

Környezetbarát karácsony – új készülékek a fa alatt 

A környezet védelme növekvő fontossággal van jelen életünkben, és ez alól a karácsonyi ajándékozás sem jelenthet kivételt. A fenntartható öröm és boldogság titka: a fenntarthatóságot szem előtt tartó ajándék. Ez a Pannonnal most nem álom, hiszen a használt készülékek visszagyűjtésével nem csupán a környezetnek teszünk jót, hanem szeretteinknek is örömet szerezhetünk.

Kupával emlékezik Marian Cozmára a Pannon 

A Pannon a Magyar Kézilabda Szövetséggel együttműködve 2005 óta évente háromszor hozza el Magyarországra a világ legjobb csapatait. Az immár hagyománnyá vált torna igényes szórakozási lehetőséget biztosít a sportbarátoknak, ugyanakkor a mostani Pannon Kupa az EB felkészülés egyik nagyon fontos állomása is.

Tűztánc és gyerekzsivaj Törökbálinton 

Átadták a Pannon Legendák pályázat fődíjait a Pannon Házban. A nyertes iskolák a mobilinternettel ellátott értékes laptopot vehettek át, és rövid előadással mutatták be településüket. A Veszprém megyei Noszlop és a Fejér megyei Vereb település általános iskolásai ezt követően játékos körutazást tettek a Pannon Házban, és megtekinthették hogyan dolgoznak a felnőttek hazánk egyik legkörnyezettudatosabb épületében.

Gyümölcsöt hozott a Pannon Ház 

A Pannon nemrégiben átadott új irodaháza, a Pannon Ház a vállalat környezettudatos megoldások iránti elkötelezettségét jelző, magas elismerésben részesült:  az irodaházban kiépített hőszivattyús rendszer a KÖVET Egyesület „Legnagyobb magasan csüngő gyümölcs" díját érdemelte ki. A KÖVET Egyesület 2009-ben nyolcadik alkalommal hirdette meg az Ablakon Bedobott Pénz pályázatot, amelyre környezeti és gazdasági hasznot egyaránt hozó intézkedésekkel lehetett nevezni.

Díjcsökkentő garancia a Pannonnál 

Hosszú távú befektetéseknél, tartós fogyasztási cikkek vásárlásánál folyamatosan felmerülő kérdés az időzítés: az ügyfelek, vásárlók szeretnék megtalálni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az adott termék ára, és ehhez igazítani a vásárlás időpontját. Ez azonban sok esetben előre kiszámíthatatlan, így nem lehetnek biztosak abban, hogy ha megvesznek egy adott terméket, az nem lesz rövid időn belül olcsóbb. A Pannon tapasztalatai alapján ez a tény nagy bizonytalanságot eredményez a vásárlási döntésekben.

A djuice felmérte, milyen tarifacsomag kell a fiataloknak 

2009. október 1-jétől djuice complete néven érhető el a djuice 26 év alattiaknak szánt számlás tarifacsomagja. A tavalyi év slágertermékének csak a neve változott, alacsony havidíja és kedvező perc- és sms díjai megmaradtak. A bevezetést a djuice a fiatalok pénzügyi kultúrájáról, tudatosságáról végzett vizuális etnográfiai felméréssel alapozta meg.

Új pénzügyi vezérigazgató-helyettese van a Pannonnak 

A Pannon jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, Fridtjof Rusten október 1-jétől a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik tovább. Fridtjof Karl Erik Brotentől veszi át a pozíciót, aki a bangladesi Grameenphone pénzügyi vezérigazgató-helyettese lett.

Mentsen meg 2600 fát a Pannonnal! 

A Pannon számára ügyfelei magas szintű kiszolgálása mellett kiemelt fontossággal bír a felelős vállalati működés részeként tanúsított környezettudatos magatartás is. E két elkötelezettség jegyében a cég 2009. augusztusától elérhetővé tette az elektronikus számla szolgáltatást, mellyel az ügyfelek egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, valamint papír- és környezetkímélő módon férhetnek hozzá számláikhoz.

Fenntarthatóságból ötöst kapott a Pannon anyavállalata 

A Telenor az elsők között szerepel a 2009-2010-es Dow Jones Fenntarthatósági Indexen (Dow Jones Sustainability Indexes - DJSI), amely a vállalatokat gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi szempontból vizsgált összesített teljesítményükre vonatkozóan rangsorolja.

Mobilozók figyelem: így csaptak be sokunkat! 

A Pannon, a T-Mobile és a Vodafone ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy továbbra is nagy azon visszaélések száma, amikor a mobilszolgáltatók ügyfeleit ismeretlenek telefonon különböző okokkal - pl. nyeremény ígéretével - megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik. A hívás több esetben magukra a mobilszolgáltatókra hivatkozva, vagy a mobilszolgáltató vezetőjeként bemutatkozva történik.

Új külsőt tervezhetünk a laptopunkra és mobilunkra 

Imádod a divatot? Folyamatosan követed a hazai és a nemzetközi trendeket? Szereted az egyedi, különleges stílusú újdonságokat? Miért ne lehetnének a kütyüjeid is különlegesek? Hangolódj az őszre egyedi skinekkel, melyek épp neked készültek!

Pannon: már 419 településen gyorsult a net 

A mobilinternet népszerűsége piaci megjelenése óta töretlen, és egyre többen választják akár első számú, akár kiegészítő internet-előfizetésként meglévő vezetékes internet-kapcsolatuk mellé.

Új vezetőt kapott a djuice csapat  

A Pannon vezérigazgatója, Anders Jensen szeptember 1-jétől dr. Biró Balázst nevezte ki a djuice csapat vezetőjének. Biró Balázs a Pannon  jogi igazgatói pozíciójából került a fiatalokat megcélzó márka élére, ahol a márka teljes menedzsmentjéért felelős kereskedelmi vezérigazgató- helyettesi posztot tölti be ezután, a Pannon felsővezetésének teljes jogú tagjaként.
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
Készülhetnek a vállalatok! Új világot hoz az ESG

Készülhetnek a vállalatok! Új világot hoz az ESG 

A jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hirdetés
Elrajtolt a Te is legyél Pénzügyi Junior Klasszis verseny!

Elrajtolt a Te is legyél Pénzügyi Junior Klasszis verseny! 

Október 16-ig jelentkezhetnek a technikumok és szakképző iskolák négyfős csapatai.

Költségkímélés

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok 

Az Allianz Hungáriához az év első 8 hónapjában közel 35 ezer lakóingatlannal kapcsolatos kárbejelentés érkezett.

Pénzszerzés

Óriási innovációs támogatási program indul

Óriási innovációs támogatási program indul 

Lezárult a 35 milliárd forint keretösszegű új innovációs támogatási program társadalmi egyeztetése, megjelent a három fő területre koncentráló pályázat.

Jogi kisokos

Egyre gátlástalanabbak a kiberbűnözők

Egyre gátlástalanabbak a kiberbűnözők 

Kibertámadás érte a Nemzetközi Büntetőbíróság számítógépes rendszerét.

Cégblog

Erős KKV címmel új műsort indít a Trend FM és a radiocafé

Erős KKV címmel új műsort indít a Trend FM és a radiocafé 

Szeptember 25-én este 8 órakor startol el a radiocafén az Erős KKV, Tomán Szabina és Mihálovits András műsora.

Klímablog

Nehéz helyzetben vannak a cégek, háttérbe szorul a fenntarthatóság kérdése

Nehéz helyzetben vannak a cégek, háttérbe szorul a fenntarthatóság kérdése  

Az Európai Unió 2050-re kitűzött klímasemlegességi célját a hazai vállalatok közül egyre többen ismerik, de elsősorban nehézségként, nem pedig lehetőségként tekintenek rá.

Társadalom

Ördögi kört lát Szijjártó Péter

Ördögi kört lát Szijjártó Péter 

Szijjártó: a terrorizmus és az illegális bevándorlás egyfajta ördögi kört alkot egymással.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo