A djuice felmérte, milyen tarifacsomag kell a fiataloknak

2009. október 1-jétől djuice complete néven érhető el a djuice 26 év alattiaknak szánt számlás tarifacsomagja. A tavalyi év slágertermékének csak a neve változott, alacsony havidíja és kedvező perc- és sms díjai megmaradtak. A bevezetést a djuice a fiatalok pénzügyi kultúrájáról, tudatosságáról végzett vizuális etnográfiai felméréssel alapozta meg.

„A tavalyi piaci teljesítményt és a fiatalok körében végzett felmérés eredményeit megvizsgálva úgy döntöttünk, hogy ismét népszerűsítjük célcsoportunk körében ezt a számlás tarifacsomagot. A tavaly októberi kampány óta - nagymértékben a kedvező árú, akkor még free generation néven elérhető tarifacsomagnak köszönhetően - közel megduplázódott számlás előfizetőink száma. A teljes egészében lebeszélhető alacsony havidíj segítségével a piacon egyedülállóan kedvező feltételeket, az igényekhez valóban illeszkedő, könnyen átlátható tarifacsomagot biztosítunk a fiatalok számára. Ez a márka más, mint a többi hisz mi ismerjük legjobban ezt a célcsoportot, a fiatalok elvárásait. Mi a komplikált díjszabások helyett pontosan azt adjuk, ami nekik fontos, amit ők szeretnek." - mondta Biró Balázs, a djuice vezetője.

Tudatos fiatalok

A djuice 2009-ben vizuális etnográfiai felmérést készített annak érdekében, hogy megismerje a fiatalok viselkedését és döntéshozatalát befolyásoló környezetet. Az újfajta kutatási módszer lényege, hogy nem steril, szimulált, „laboratóriumi" környezetben kérdezik a válaszadókat, hanem természetes közegükben, a valódi világban figyelik meg szokásaikat. Ennek eredményeként ténylegesen megismerhetőek a tinédzserek szokásai, valós igényei, a bennük rejlő lehetőségek és ehhez igazodva alakítható a mindezekre választ adó szolgáltatás- és díjcsomag-portfolió.  

A kutatás kimutatta, hogy a fiatalok sokkal tudatosabbak pénzügyi életükben, mint ahogy azt az idősebb korosztály gondolja. A magyar tinik vásárlási döntéseiket megtakarításaikhoz igazítják, egy-egy régóta vágyott dolog megvásárlása érdekében tudatosan törekszenek költségeik csökkentésére. Ráadásul csak azért fizetnek, amiért feltétlenül szükséges.

A telefonálás a fiatalok számára is a mindennapi ügyintézés és a baráti kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. A djuice ebben kíván segíteni djuice complete tarifacsomagjával, amely 1350 Ft-os, bármelyik hálózatban 100%-ban lebeszélhető havidíjat és 19 Ft-os percdíjat tartalmaz, így alacsony állandó költség mellett kedvező áron beszélhet ez a korosztály is.

A számlacsomaghoz kapcsolódó kampány 2009. október 1-jén indult, a szolgáltatás pedig folyamatosan elérhető a 26 éven aluliak számára. A kampány továbbviszi azt az idén bevezetett kreatív platformot, ami egyedien köti össze a valóságot a fiatalok álmaival és az előttük álló lehetőségekkel. A djuice ennek megvalósításában szeretne partner lenni.

Véleményvezér

Ilyet még nem láttunk, amikor mindenki előre néz, csak a magyarok hátra

Ilyet még nem láttunk, amikor mindenki előre néz, csak a magyarok hátra 

A világjárvány idején az emberek visszafogták autóvásárlásaikat Európában. Az elmaradást mindenütt pótolják, kivétel nálunk.
Pert nyert Hadházy Ákos az állam ellen

Pert nyert Hadházy Ákos az állam ellen 

A független képviselő különös módon, de úgy tűnik egyedül több borsot tör Orbán Viktor orra alá, mint az egész ellenzék együttvéve.
Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát

Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát 

Úgy tűnik az idén egyedül a repcetermelők számíthatnak nyereségre.
A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek

A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek 

A megszorítások, extraadók ellenére továbbra is sok helyen lyukas a költségvetés. A tervezett áfa bevételek és a valóság között szakadék tátong.
Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben

Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben 

Már nominálisan is kevesebbet tud költeni egy magyar polgár a boltokban, mint egy román. Ráadásul a magyar a pénzéért még kevesebbet is kap a hipermagas itthoni áfa miatt.
A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester

A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester 

Bízzuk nyugodtan kecskére a káposztát, ez a magyar jogállamiság legújabb mérföldköve.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo