céges facebook megjelenés

céges facebook megjelenés, facebook, karrieroldal, közösségi média, social media

Fenntartható üzleti sikerek a közösségi médiában

piacesprofit.hu

Akár terméket szeretne eljuttatni leendő vevőjéhez egy üzleti vállalkozás, akár a megfelelő munkatársakat szeretné megtalálni és elkötelezni, a social felületek ma már számos stratégiai terv epicentrumában szerepelnek, nem véletlenül. A tartós siker azonban – ahogy a gazdasági élet számos más területén – itt sem alacsonyan csüngő egynyári gyümölcs.

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, facebook, facebook marketing, közösségi marketing, közösségi oldalak

Helló like, üdv reakciók!

Timár Gigi

6 éve jelentek meg a like gombok a Facebook felületén kívül, akkor 24 óra alatt egymillió weboldalra telepítették az új funkciót. Most az újdonság a többi reakció gomb, aminek a cégek kommunikációjára lehet hatása. Szakértőnk segít, mit kezdjünk vele!

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, facebook, közösségi média, közösségi oldal

Helyére kerül végre a Facebook

Timár Gigi

Mostanra lecsengett a nagy hype a Facebook körül, a cégek egyre inkább a helyén kezelik ezt a megjelenési lehetőséget – derül ki az RG Stúdió friss kutatásából. Költeni már hajlandóak a vállalkozók, most az jönne, hogy mindenki megtalálja mi az, amibe tényleg érdemes invesztálnia.

Tovább olvasom »
applikáció, céges facebook megjelenés, facebook, facebook kampány, facebook-hirdetés, hatékonyságnövelés

Így lesz könnyebb menedzselni a céges Facebookot

piacesprofit.hu

Szinte már unalomig ismételgetjük, hogy a Facebook nagyszerű eszköz egy kisvállalkozás üzletmenetének támogatására. Mondani azonban könnyebb, mint megcsinálni. Pláne, hogy ha valóban ki akarjuk használni a Facebook előnyeit, számos feladatunk lesz vele kapcsolatban. Ezek elvégzésében viszont applikációk is segítenek.

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, facebook alkalmazás, szabadság

5+1 tipp az aggodalommentes vakációért

piacesprofit.hu

Mindenkinek szüksége van a pihenésre, azonban a többi teendő mellett érdemes azt is végiggondolni, hogy mi történik majd a céges Facebook-oldalon a pihenés ideje alatt. Joanelli Tamás, a Be Social Kft. ügyvezetője ad tanácsokat kkv-k számára a nyaralás idejére.

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, közösségi marketing, közösségi média

Félreértik a Facebookot a cégek

piacesprofit.hu

Használják, de nem értik igazán a Facebookot a közösségi kommunikációban érdekelt hazai kis- és középvállalkozások. Joanelli Tamás, a Be Social közösségi marketing cég ügyvezetője szerint Magyarországon egyértelműen a Facebook a legfontosabb közösségi oldal, de sok hibát követnek el használatával a vállalatok.

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, hatékony kommunikáció, közösségi média

Lájkot vagy rajongót akarunk?

piacesprofit.hu

Valószínűleg Mark Zuckerberg sem gondolta 2004-ben, a Facebook alapításakor, hogy közösségi portálja felhasználói egyszerű „mérőszámok” lesznek, és a lájkgyűjtés fontosabbá válik az elköteleződött, potenciális vásárlóknál. Vajon a konkurens vállalkozások versengése hol és mikor ér véget? Szakértőnk körbejárta a témát.

Tovább olvasom »
céges facebook megjelenés, facebook, facebook alkalmazás

5+2 értéknövelő Facebook alkalmazás

piacesprofit.hu

Mely alkalmazások kínálnak szórakoztató és egyedi tartalmakat, növelik Facebook oldala rajongótáborát és látogatottságát, esetleg az értékesítés volumenét? Szakértőnk összegyűjtötte azokat az alkalmazástípusokat, melyek növelhetik egy Facebook oldal értékét.

Tovább olvasom »