hirdetés

A Messenger sem lesz már a régi

Fizetési lehetőség, megosztás és hirdetés érkezik a Messengerhez - számol be szakértőnk, Lévai Richard. Indulhat a fizetett feliratkozó gyűjtés ezen a platformon is!

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

A Facebook frissítette a Messenger platformot, és olyan sok újdonságot jelentett be, hogy még felsorolni is sok. Facebook szakértőnk, Lévai Richárd, a Közösségi kalandozások guruja azért megpróbálta. A szakértő már nyár elején megjósolta, hogy a következő nagy hullám a Messenger marketingbe való bevonása lesz. Tapasztalatai szerint a Facebook a tudatos hazai vállalkozásoknak egyértelműen megéri.

Lássuk az újdonságokat!

Kép:Flickr

Messenger bot hirdetés

A weboldal kattintás hirdetés célja ezentúl nem kell, hogy weboldal legyen. A Messenger botot is lehet így hirdetni a következő hónaptól. Indulhat a fizetett feliratkozó gyűjtés.

Továbbfejlesztett mobil weboldal megjelenítés Messengerben

A Messengerbe egyfajta osztott képernyőn meg tud jelenni a mobil weboldal, illetve annak egy része. Ennek magassága is szabályozható mostantól de ami izgalmasabb, fizetési megoldások is kerültek bele. Persze a fizetési megoldás jelenleg US only, ráadásul béta.

Üzenetek fizetési megoldásokkal

Szintén béta és US only funkció, aminek a segítségével fizetési folyamatokat integrálhatunk (illetve integrálhatnak az amerikai béta program résztvevők) a botjaikba. Év végére szélesebb kör elérheti majd ezt a lehetőséget.

Üdvözlő képernyő oldalaknak és botoknak

Mielőtt az emberek beszélgetést kezdenének egy bottal, egy üdvözlő képernyővel fognak találkozni, amelyik  képet és leírást is tartalmazhat. A funkciót a hét vége felé kezdi publikálni a Facebook. Az oldalaknak is lehetőségük lesz (illetve már van) egy üdvözlő üzenetet megjeleníteni az első alkalommal üzenetet író embereknek.

Bot és tartalom megosztása az ismerősökkel

Messengerben érkező üzeneteket és magát a botot is megoszthatják egymással a felhasználók. Így gyorsabban lehet terjeszteni a botot az ismerősök körében, ami az oldal tulajdonosok számára nyújt jó lehetőséget.

 

 

hirdetés

Véleményvezér

Ilyet még nem látott a világ

Ilyet még nem látott a világ 

Cseh vonaton első osztályon feleannyiért kétszer annyit kapsz, mint a magyar vonat másodosztályán. Ez igen.
Ilyen se volt még, a vadhús olcsóbb, mint a marha

Ilyen se volt még, a vadhús olcsóbb, mint a marha 

Folyamatosan produkálja a magyar gazdaság a meghökkentő eseményeket, miközben a kormány szerint munkájuk egyszerűen hibátlan.
Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget

Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget 

A Kuciak-gyilkosságot követő 2018-as bukása után Robert Fico nagyobb orosz barátságot és kemény EU-ellenességet hirdetett.
9 milliárd forintnál tart a sámándob

9 milliárd forintnál tart a sámándob 

A 2015-ös milánói világkiállításra készült Sámándob-pavilon építésére a kormány 2,3 milliárd forintot adott, majd közel 2 milliárd forintot szavazott meg programokra, hogy mindez kiegészüljön egy további 900 milliós pótköltségvetéssel. Most újabb 4 milliárd forintnál tartunk.
Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból 

Tényleg egészen elképesztő, hogy a magyar vasút mennyire képtelen megfelelni a kor elvárásainak.
A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye

A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye 

Érdekes az állami kommunikáció. Miközben folyamatosan az infláció elleni harc hőseként mutatja magát be a kormány az élelmiszer áremelkedés felét a kabinet generálta.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo