leépítés

költségcsökkentés, leépítés, szervezetátalakítás

Spórolás leépítés nélkül

piacesprofit.hu

Válsághelyzetben sok vállalat szerint, úgy tűnik, nincs más megoldás, csak a leépítés. A mostani munkaerő-hiányos környezetben azonban ez minden korábbinál rosszabb ötlet. Ahelyett, hogy a munkaerő-költségeken spórolnánk, keressük máshol a megoldást!

Tovább olvasom »
kkv vezető, leépítés

Ha menni kell, hát menni kell az alkalmazottnak

piacesprofit.hu

Van egy érdekes tapasztalatom a kkv vezetőkkel folytatott beszélgetések alapján. Szinte minden ügyfelemtől hallottam már azt, hogy „De kár, hogy nem rúgtam ki azt az embert már sokkal korábban.” Azt is elárulom Önnek, hogy azt még soha egyiktől sem hallottam, hogy „De kár, hogy kirúgtam azt az embert. Nagyon sajnálom.”

Tovább olvasom »
foglalkoztatás, leépítés, munkanélküliség

Leépítési hullám az egész országban

kfarkas

Az idei év sok hazai vállalatnál az elbocsátás éve, egymást érik a hírek a kisebb-nagyobb leépítésekről, gyárbezárásokról. Egyelőre a jelek szerint tehát csak ígéret marad az egymillió új munkahely, a KSH statisztikáiból is látszik, hogy a közmunkások tolják a munkaerőpiac szekerét, miközben minden negyedik fiatal munkanélküli.

Tovább olvasom »
előrejelzés 2012, elvárt béremelés, építőipar, építőipari válság, leépítés

2012 fekete év lesz

piacesprofit.hu

Gyakorlatilag megszűntek a magánmegrendelések az építőiparban. A kiesést állami beruházásokkal kompenzálnák a cégek, azonban így is létszámleépítésre kényszerülhet a cégek jelentős része. Összességében romlást várnak erre az évre az ÉVOSZ tagjai.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor