rendezvényszervezés

kkv pályázat, rendezvényszervezés

Még három hétig lehet pályázni a gasztronómia népszerűsítésére

piacesprofit.hu

Január 31-ig 2 pályázati ablakban, 85 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a rendezvényeket szervező, magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő, gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok.

Tovább olvasom »
etikett, rendezvény, rendezvényszervezés, üzleti etikett

Alapszabályok a sikeres bulihoz

piacesprofit.hu

Kínos perceket élhet át egy cég vezetősége, ha egy általa meghirdetett promóciós vagy reprezentációs rendezvényen, illetve termékbemutatón üres széksorok maradnak. Ez ugyanis azt a benyomást kelti a megjelent érdeklődőkben, hogy a vállalkozás nem kellőképpen professzionális. Hogy a blamázst elkerüljük, fontos betartanunk néhány aranyszabályt.

Tovább olvasom »
konferenciaturizmus, rendezvénypiac, rendezvényszervezés

Előretörünk a konferenciaturizmusban

piacesprofit.hu

Magyarországon 2014-ben összesen 2557 konferenciát rendeztek, ami 8,3 százalékos növekedés az előző évhez képest. A nagy befogadóképességű, új budapesti kongresszusi központ 2018-ra tervezett megnyitása jelentős pozitív változást hozhat a nemzetközi helyezésekben.

Tovább olvasom »