gondolkodásmód váltás

csr, etikus üzlet, felelős vállalkozás, gondolkodásmód váltás, vállalatok társadalmi felelősségvállalása

Itt az idő a beszéd helyett cselekvésre váltani

Timár Gigi

Az Európai Unió által 2020-ra kitűzött célok eléréséhez a vállalatok – legyenek kicsik vagy nagyok – nagyon jelentős mértékben járulhatnak hozzá, ha belátják saját felelősségüket. Ennek tudatosítása érdekében jött létre a Vállalkozás 2020 Manifesztum, amely kijelöli a legfontosabb prioritásokat. A dokumentum azt hangsúlyozza, eljött a konkrét és gyakorlati lépések ideje.

Tovább olvasom »
értékrend váltás, etikus üzlet, fenntartható fejlődés, gondolkodásmód váltás, körkörös gazdaság

A változás elhagyta a kísérleti labort

Timár Gigi

Az értékrend változás már nem lehetőség, hanem kényszer, a mindennapjaink része. Ennek szele el fogja érni a magyar kkv-kat is. Fel kell készülni arra a világra, akár hisszük, akár nem. A változás nem kis lépésekben zajlik, hanem olyan ugrásokban, amelyek meglepő változásokat tudnak hozni egyes piacokra – hívta fel a figyelmet a Piac&Profit KKV-Akadémiáján Radácsi László, a BGF tudományos főmunkatársa. Ezért meg kell tanulni legalább az alap kifejezéseit, irányait ennek az új világnak, hogy ne maradjunk le végletesen.

Tovább olvasom »
budapest klub, gondolkodásmód váltás, konferencia, program

Út a tudatosságtól a cselekvésig

PP

Számos világhírű gondolkodó részvételével szervez kétnapos konferenciát az etikus gondolkodásmód terjesztése és a jobb világ megteremtése mellet elkötelezett Budapest Klub, alapításának 21. évfordulója alkalmából.

Tovább olvasom »
gondolkodásmód váltás, pozitív pszichológia, változásképesség

A pozitív jövőkép növeli a cégvagyont

piacesprofit.hu

Ha igazi és tartós változásokat akarunk elérni, akkor az emberek beállítottságával és gondolkodásmódjával kell kezdenünk az átalakítást. Fel kell szabadítanunk és a helyes irányba kell terelnünk az emberek energiáit, ha azt akarjuk, hogy üdvözöljék, és ne akadályozzák a változásokat.

Tovább olvasom »