video

céges kommunikáció, fenntartható üzlet, fenntarthatóság, kávé, kommunikáció, marketing, ökológiai lábnyom, újrahasznosítás, video

Megértik a fogyasztók, hogy mi a fenntartható termék?

Kriston László

Minden marketinges tudja, hogy a vásárlók egyszerű üzeneteket akarnak, főleg, hogy egy túl zajos, túlinformált világban élnek. De az igazán fenntartható termékek és eljárások megértetése nem egyszerű dolog. A fenntarthatóság ritkán egyszerű képlet, hiszen összetett termelési folyamatokat, környezeti hatásokat és összefüggéseket feltételez.

Tovább olvasom »
élő közvetítés, facebook, kkv marketing, márkaépítés, video

5 szakértői tipp a sikeres Facebook Live-hoz

piacesprofit.hu

A legnagyobb közösségi média oldal egyre népszerűbb funkciója az élő videoközvetítés („élőzés”), amit egyre több márka és oldal igyekszik használni. Nem véletlenül! De a vágyott eredményeket csak akkor érjük el vele, ha profin kezdünk neki. Szakértőnk segít, hogyan!

Tovább olvasom »
jövő, technológia, video, virtuális realitás

Virtuális realitás: hamarosan tömegcikk

Kriston László

A videojátékok és a sokszereplős online szerepjátékok csak a kezdet volt. Az Oculus Rift VR (virtuális realitás)-szemüvegén túl számos új kütyün dolgoznak a tech-iparág innovátorai, amelyek kiterjesztenék a képbefogadás, a szórakozás, sőt az informálódás és a vásárlás ma elterjedt módjait.

Tovább olvasom »
statisztika, video, youtube

Ezt nézte Magyarország 2015-ben

piacesprofit.hu

A paródiák és vicces videók idén is nagyon népszerűek voltak a magyarországi nézők körében. A legnézettebb videók fele hazai előadótól származik – összehasonlításképp a tavalyi listán csupán két hazai előadó szerepelt. Az Irigy Hónaljmirigy még mindig visz.

Tovább olvasom »
kkv marketing, tartalommarketing, video, youtube

Videóstratégia az ötlettől a publikálásig

piacesprofit.hu

Egyre-másra olvassuk ebben a magazinban, hogy a videós tartalommarketing milyen nagyszerű eszköz. Ha már elég lelkes az ötlettől, ez a cikk segíteni fog stratégia mentén, jól átgondolva, kidolgozva, tervszerűen és hatékonyan publikálni az első videókat, és a tartalommarketinget egy következő szintre emelni. Arra a szintre, amelyre a konkurenseink (remélhetőleg) még nem emelkedtek fel.

Tovább olvasom »