hirdetés

Magyar influencercég is részt vett a VidConon

Az egyik legmeghatározóbb videofesztiválon, a VidConon vett részt a Post for Rent, egyedüli magyar cégként. 
hirdetés

Az influencermarketing-platform a világ 3. legnagyobb videokontent gyártójának, a BBTV-nek (BroadbandTV) a meghívására érkezett Kaliforniába, a június végén rendezett videósfesztiválra. A Post for Rent és a médiaóriás annak amerikai és angol influencerbázisának bevonásáról tárgyalt, ami mérföldkövet jelenthet a tengerentúli piacok térhódításában.

Mindig nézzük meg, mit telepít a gyerek a telefonjára
A Fortnite fejlesztői a nyárra ígérték az androidos verziót, de a hamis változatok már elkezdtek terjedni. A tanács: ne kerüljük meg a hivatalos áruházi letöltést, és ellenőrizzük, hogy a gyerek mit telepít a telefonjára.
A Post for Rent és a Broadband TV közös kiállítási standon jelent meg a nagyközönség előtt. A videovilág meghatározó eseményén több tízezer résztvevő; Youtube-osok, vloggerek, gamerek, influencerek, fanok előtt mutatkozott be a hazai alapítású platform, interaktív standokon. A két cég az amerikai és angol influencerbázisok integrálásáról is egyeztetett, melynek köszönhetően a Post for Rent rendszerében a potenciális influencer- és reach-szám szignifikánsan növekedhet a jövőben. Az angol talent ügynökséggel, a Hello Managementtel kötött megállapodás keretén belül a VidConon volt még a 2,6 millió követővel rendelkező énekes, instasztár Liam Ferrari, a Grammy-díjas szövegíró-énekes Jackie’s Boy és 750 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube DIY sztár, Cassie Diamond is; mindannyian a Post for Rent képviseletében.

“Amerika az influencermarketing Mekkája; ahol a volumenek jóval nagyobb léptékűek elérésben, integráltságban, kampányokban és persze budgetben. Ezek a méretek már szinte nélkülözhetetlenné teszik az automatizált platformok használatát, mint amilyen a Post for Rent is. Ezért lát bennünk potenciált a több, mint havi 34 milliárdos nézettséget elérő BBTV “ – mondta az amerikai tervek kapcsán Csiszár Gergő, a Post for Rent ügyvezetője.

A cég nem a nulláról kezdi az amerikai piachódítást, már most több száz amerikai véleményvezér vonható be social kampányokba a platformon keresztül, a világ bármely pontjáról, potenciálisan 52 millió követőt elérve. A korábbi piacbővítéseknek köszönhetően az adatvezérelt rendszeren keresztül a közelmúltban is több amerikai kampány futott, többek közt a CrowdSurf megbízásából. A felületen elérhető összes influencer száma jelenleg meghaladja a 26 000-et, a potenciális reachszám pedig megközelíti a  336 milliót.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Az orosz és az ukrán hadsereg láthatóan nem bír egymással.
Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

A választások előtt fedezet nélkül kiszórt költségvetési milliárdok árát most fizetjük meg. A Pénzügyminisztérium gyakorlatilag átalakult adóemelési üzemmé.
Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo