Borbély László: ez a terület kardinális fontosságú

2018. június 06. szerda - 20:00 / Piac és Profit kft
  •    

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Borbély Lászlóval, „A vezető, mint coach” kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Borbély László fotó: Hatlaczki Balázs

Borbély László fotó: Hatlaczki Balázs

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

– Ez az a terület, amelynek a jelentősége kardinális minden szervezet számára, ezért priorizáltam a teljesítménnyel kapcsolatos tudásomat az első online tréningre, de más szervezeti – és vezetői kompetenciák is fontosak, így szinte biztosan folytatjuk.

A vezető mint coach

A coaching a szervezetekben a fejlesztés eszköze és olyan külsős coachok csinálják, mint én…  A coachingot komoly iskolákban képzik, nagyon sok pénzért, de ha elkezded az alábbi kurzust, annyi tudást kapsz, hogy vezetőként megalapozottan illesztheted be ezt a módszert is vezetői eszköztáradba..Ennek érdekében értened kell, hogy mi ez pontosan, hogy működik és milyen helyzetek kezelésére jó eszköz. Ha érdekel a téma, a kurzus végig vezet az elmélettől a konkrét gyakorlatig.

Itt tájékodhat bővebben képzésünkről!

Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

– A fontosabb un. „leadership”kérdések: az emberek megtartásának fortélyai, a szervezeti kultúra elemei és azok felépítése, belső kommunikáció és a vezetői brand a legfontosabbak ezek közül.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

Részben, mert közreműködtem a kitalálásában, részben, mert a P/P a legmagasabb célzott elérésű média ebben as szegmensben, minőségi ügyfélkörrel…és , mert valahol el kell kezdeni😊

Kiknek szánod a kurzusodat?

Minden szervezetben dolgozó vezetőnek, aki alatt olyan beosztottak dolgoznak, akiknek fontos a teljesítménye és a vezető számára fontos a teljesítmény és a motiváció összekapcsolásán alapuló rutinszerű kompetenciák elsajátítása.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek