toyota

elektromos autó, mobilitás, multifunkció, toyota, villanyautó, zéró emisszió

Itt a Toyota válasza az autóipari trendekre

Kriston László

A világ második legnagyobb autógyártója radikális mobilitási és logisztikai koncepcióval állt elő. Új járműve, az átlásztó e-Palette mobilklinikaként éppúgy használható lenne, mint kisbuszként, furgonként, sőt mobil irodaként, miniboltként és hotelszobaként. Appokkal lehetne rendelni és lefoglalni az utakat vele. Üdvözöljük a megosztásalapú gazdaság közlekedésében.

Tovább olvasom »
autóteszt, teszt, toyota

Autóteszt: az okos hibrid

Demcsák Gergely

A kompakt járműosztályban mindmáig egyedülálló ajánlat a Toyota Auris hibrid, amelynek a kombi változata még jobb választás. A teljes értékű utastérhez takarékos és tiszta hibrid hajtáslánc társul. Vezetése megnyugtató, kellemes élmény, miközben a modellfrissítésnek hála kívül-belül szebb lett az autó.

Tovább olvasom »
autó, autóteszt, toyota

Japán nagyság

Demcsák Gergely

A világ egyik legnagyobb darabszámban értékesített autója, a Toyota Corolla már a tizenegyedik generációnál jár. Eddig ez a legtágasabb modell a sorban, olyannyira, hogy házon belüli konkurense lett az Avensisnek. Az 1,4 literes dízelmotorral a D-4D Active remek családi autó.

Tovább olvasom »
autó, gm, toyota, usa

Újra az amerikai kocsik a legmegbízhatóbbak

MTI

Az Egyesült Államokban ismét az amerikai autóknak jobb a hírnevük, mint az ázsiaiaknak, a korábbi évekkel ellentétben a közvélemény valamivel nagyobb arányban gondolja úgy, hogy a hazai kocsik megbízhatóbbak – közölték egy friss felmérés eredményét amerikai lapok szerdán.

Tovább olvasom »
toyota

2007-2010 között gyártott Toyotája van? Visszahívják!

MTI

Összesen 22 ezer magyarországi személygépkocsit érinthet a Toyota visszahívási akciója, amelyet a japán cég a gázpedállal kapcsolatos problémák miatt rendelt el, az autók javítását a jövő héten kezdik meg – mondta Som Ferenc, a Toyota Motor Hungary Kft. kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-nek.

Tovább olvasom »
autó, teszt, toyota

Forradalmat indíthat el a Toyota

Demcsák Gergely

Nyugodtan nevezhetjük forradalminak a Toyota kisautóját, az iQ-t, amely frappáns választ ad korunk kihívásaira. A kocsi három méternél éppen rövidebb, azonban négyszemélyes és biztonságos is. Városban élmény vele lavírozni, és autópályán sem vall szégyent.

Tovább olvasom »