bankkártya elfogadás

bankkártya elfogadás, online számlázás, ügyviteli rendszer

Nem kell, hogy megegye a cég az időnket

piacesprofit.hu

Van egy gyakorlatban is működő módszer, ami ráadásul az informatika legnagyobb vívmánya egyben. Használatával úgy gerjeszthetjük a vállalkozásunk növekedését, hogy nem kell hozzá új munkatársakat sem felvennünk –hívta fel a figyelmet Bártfai Balázs marketingtanácsadó.

Tovább olvasom »
állami támogatás, bankkártya, bankkártya elfogadás, jövedéki törvény, készpénz nélküli fizetés, pos, POS-terminál

Jön a nagy bankkártya bumm

piacesprofit.hu

Robbanásszerű növekedést hozhat a bankkártya elfogadás területén a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által indított támogatási program. A költségek csökkentése fontos elem a készpénzmentes fizetés terjedésében, de segít a jövedéki törvény változtatása is. A bankkártya elfogadás egyre inkább nélkülözhetetlen a kereskedelemben, a kérdés csak az, mennyit kell rá költenie a cégeknek.

Tovább olvasom »
bankkártya elfogadás, bankkártyás fizetés, pos, POS-terminál

Ha olcsóbb és gyorsabb, lesz kártya

PP/MTI

Hasznosnak ítéli a napokban bejelentett, a bankkártya-elfogadást táogató vissza nem térítendő támogatást az IPOSZ elnöke. Versenyhátrányt jelent a kiskereskedőnek, ha nem fogad el bankkártyát fizetéskor, ezen változtathat a döntés.

Tovább olvasom »
állami támogatás, bankkártya elfogadás, elektronikus fizetés

Olcsón juthatnak POS-terminálhoz a cégek

PP/MTI

Terminálonként 80 ezer forint vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe az új bankkártya-elfogadó terminálokat telepítő és üzemeltető szolgáltatók a jogszabályban foglalt feltételek teljesülése esetén – derül ki a nemzetgazdasági miniszter rendeletéből, amely a december 6-ai Magyar Közlönyben jelent meg.

Tovább olvasom »
adócsalás, bankkártya elfogadás, bankkártyás fizetés, online kassza, pénztárgépek online bekötése

Mindenhol lehessen végre bankkártyával fizetni

piacesprofit.hu

Úgy tűnik, van olyan téma, amiben egyetért a piac – egy része – és a kormány. A gazdaság további kifehérítése érdekében a kormánynak fokozatosan kötelezővé kell tennie a készpénzmentes fizetés lehetőségét a kereskedelemben és a szolgáltatásokban – javasolta egy pénztárgép-forgalmazó, Varga Mihály bejelentése szerint pedig ha nem is kötelezettségre, de támogatásra készül a kormány ez ügyben.

Tovább olvasom »
bankkártya, bankkártya elfogadás, bankkártyás fizetés, készpénz, készpénz nélküli fizetés, készpénzforgalom, POS-terminál

Most a készpénznek megy neki a kormány

piacprofit.hu

Már a kormány előtt van a bankkártyás elfogadó terminálok telepítését támogató javaslat – mondta a Heti Válasznak Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A cél a készpénzforgalom csökkentése, cserébe olcsóbb lehet a dolog a kereskedőknek.

Tovább olvasom »
bankkártya elfogadás, bankkártya-használat, nyaralás

Nyaralás alatt is előpattan a bankkártya

piacesprofit.hu

A költéseink egyre nagyobb részét rendezzük bankkártyával, ha fizetésre kerül sor külföldön. Nem csak az utazás alatt, de annak előkészítésekor is gyakran használjuk a plasztikot – a szállás (31%) – és az utazás (32%) költségeit már minden harmadik esetben rendezzük így.

Tovább olvasom »
bankkártya elfogadás, bankkártya-használat

Sláger lehet a prepaid kártya

piacesprofit.hu

Várhatóan hamarosan Magyarországon is népszerűek lesznek az előre fizetett bankkártyák, ugyanis bizonyos élethelyzetekben kifejezetten előnyösek és a kiskereskedelmi vállalkozások számára is számtalan előnye van.

Tovább olvasom »
bankkártya, bankkártya elfogadás, fizetési módok

Két nap múlva pénz – megéri a bankkártya

kfarkas

Egyre több vásárló inkább bankkártyával fizet – különösen az ünnepek előtt egy friss felmérés szerin – sőt ezek az ügyfelek többet is költenek a készpénzes vevőknél, a kiskereskedők harmadánál mégsem elérhető ez a fizetési mód. Ennek oka sokrétű, de leginkább az, hogy drágállják a kártyaelfogadás költségeit. Annak viszont, hogy a készpénzes vagy utánvétes fizetés mennyibe kerül, nem számolnak utána.

Tovább olvasom »