hirdetés

Lecsaptak a magyar bírói karra

A magyar bírók eddig pazaroltak. Most lecsaptak rájuk kőkeményen, hogy az eddig dívó urizálásukat egyszer és mindenkorra megszüntessék.

hirdetés

Vonja vissza, de legalább alaposan értékelje át a kormány az állami intézményekben kötelezően bevezetett 18 fokos hőmérsékletről szóló rendeletét – követeli Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében az első hűvösebb őszi napok tapasztalatai alapján a Vasutasok Szakszervezete (VSZ). Meleg János elnök szerint már most látszik, amennyiben a kormány nem változtat ezen a szigorú – csaknem embertelen – kötelezettségen, tömeges betegállománnyal kell számolni a vasutasok körében.

Kávé és hideg (Fotó: Pixabay)Kávé és hideg (Fotó: Pixabay)

Szegény vasutasok mellett a Pesti Központi Kerületi Bíróság munkatársaihoz is elért a központi hideg zuhany. Értesüléseink szerint a 18 fok bevezetése mellett, először is elkobozták a bíróktól a klímakészülékek távirányítóját és összeszedték az elektromos fűtőberendezéseket. Ha esetleg valaki közülük mégis nagyon fázna és becsempészne egy saját kis fűtőberendezést, na az tilos. De még a mobiltelefonok munkahelyi töltése is tilos.

A hűtők nagy részét likvidálták, ezentúl folyosónként egyetlen darab lehet. Ugyanez a sors várt a kávéfőzőkre, mikrókra és vízforralókra. A partizán készülékeket elkobozzák. A legnagyobb vérveszteséget a kapszulás kávéfőzők internálása jelentheti, ezt ugyanis kvázi ajándékba kapták a bírók, amikor a ruhapénzüket meg elvették. Most se ruhapénz, se kapszula. Az pedig csak külön pech, hogy a kötelező talár nem egy bunda, hanem egy vékonyka lepelke.

Természetesen mindenben egyetértünk a kormánnyal. Nem is tudjuk elképzelni, eddig, hogyan lehetett olyan emberekre klímatávirányítót, hűtőket, mikrókat bízni, akik eközben humanoidok sorsáról, pénzéről dönthettek. Ezek a dolgok összeférhetetlenek nyilvánvalóan mindenki látja. Minderről pedig A tanú című film jut eszünkbe, amikor az egyik napon Gogolák elvtársnő egy térdhez közeli szoknyában jelenik meg Virág elvtárs előtt. A főnök ezt a jelenséget nem hagyhatja természetesen szó nélkül és közli is álláspontját kolléganőjével.

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!

Így történt ez most a kávékapszulákkal, maradtak a nyugat ópiuma, miközben teljes erővel megyünk előre és nem hátra.

hirdetés

Véleményvezér

Már jégpálya is van Felcsúton

Már jégpálya is van Felcsúton

Egyik napról a másikra kinőtt a földből.
Végre egy élelmiszer, aminek látványosan lejjebb ment az ára még nálunk is

Végre egy élelmiszer, aminek látványosan lejjebb ment az ára még nálunk is

Jó volt a termés világszerte, a túlkínálat miatt pedig legalább 50 százalékot esett az avokádó globális ára.
Már a kiflit is horroráron adják

Már a kiflit is horroráron adják

A Vakmajom blog követi az egyik budapesti pékségben árult termék árának alakulását, ahol már 350 forintot is elkérnek egy kovásos kifliért.
Nőttek a veszteségadatok az orosz-ukrán fronton

Nőttek a veszteségadatok az orosz-ukrán fronton

A hadseregek átcsoportosítását követően ismét felerősödtek a harci cselekmények Ukrajnában, ami növeli az áldozatok számát.
Megtaláltuk Szijjártó Péter legnagyobb ellenlábasát

Megtaláltuk Szijjártó Péter legnagyobb ellenlábasát

Szijjártó Péter külügyminiszter béke barátja Bagarjaként járja a világot és nem érti, miért nem értik. Az észt miniszterelnök most elmondta.
Duplájára nőtt a túrós tészta ára

Duplájára nőtt a túrós tészta ára

Igazi hungarikum a túrós csusza, nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné, ne evett volna. Ára iránymutató.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo