Lidl cikkek

hirdetés

Újabb árzuhanás a Lidl-nél, a pékáruval támadnak

Újabb árzuhanás a Lidl-nél, a pékáruval támadnak

Ismét árat csökkent a Lidl.
Megint árat csökkentett a Lidl

Megint árat csökkentett a Lidl

A diszkontlánc mától újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, amelyek között több mint 50 alaptejtermék is helyet kapott.
Az Aldi után a Lidl is árcsökkentést jelentett be

Az Aldi után a Lidl is árcsökkentést jelentett be

Lidl Magyarország a mai naptól jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát.
Őrületesen olcsó áron hirdeti játékkonyháját az egyik nemzetközi áruházlánc, mégis külföldi boltjaikban érdemes megvenni

Őrületesen olcsó áron hirdeti játékkonyháját az egyik nemzetközi áruházlánc, mégis külföldi boltjaikban érdemes megvenni

Csodaország lettünk. Már az akciós termékek is drágábbak itthon, mint külföldön.
Itt a Lidl új szakácskönyve

Itt a Lidl új szakácskönyve

Sikertörténetet írt a Lidl Magyarország szakácskönyvsorozata, amely a most debütáló nyolcadik kötettel együtt már több mint hárommillió példányban jelenik meg.
hirdetés
A Lidl nyomába ered a Spar

A Lidl nyomába ered a Spar

A Spar 78 millió eurót (mintegy 30,7 milliárd forintot) fektet be az idén Magyarországon a tavalyi 32 milliárd forintot követően.
Nagyot lépett a Lidl az élelmiszerpazarlás ellen

Nagyot lépett a Lidl az élelmiszerpazarlás ellen

Mától a törvényi szabályozással összhangban, de annál szélesebb körben folytatják élelmiszermentő tevékenységüket.
Rákapcsolt a Lidl - rekordösszegben exportáltak a magyar kkv-k

Rákapcsolt a Lidl - rekordösszegben exportáltak a magyar kkv-k

Már 469 magyar beszállítóval dolgozik együtt a Lidl Magyarország és több mint harmaduk nem csak itthon, hanem a külföldi áruházakban is megjelenik. 2021-ben a hazai vállalatok és kkv-k rekordösszegben, összesen 81 milliárd forint értékben exportáltak magyar termékeket a Lidl közreműködésével. 
Több száz munkahelyet hoz létre a Lidl

Több száz munkahelyet hoz létre a Lidl

A német áruházlánc, a Lidl 36 milliárd forintos projekt keretében nyitott új logisztikai központot Ecseren, a Budapesten és környékén lévő áruházai kiszolgálására.
Nagy változás történt a Lidlnél

Nagy változás történt a Lidlnél

Klímavédelmi programjai sorát az áruházlánc most újabb fontos intézkedéssel bővítette: január 1-jétől teljes üzlethálózatában, logisztikai központjaiban és irodaházában 100 százalékban megújuló erőforrásból származó áramot használnak. 
hirdetés

Az évszázad átverése folyik a Facebookon a Lidl nevében

100 ezer forintos dyson porszívót 1089 forintért, vagy 1140 forintért hirdetnek kamu oldalak a Facebookon Lidl logóval. Az üzletláncnál elmondták, hiába jelentették a csalást a hatóságoknak, nem történt semmi. Valójában nem is ezer, hanem több mint 10 ezer forintot húznak le egy-egy bankkártyáról.

Fontos bejelentést tett a Lidl – ennek sokan örülni fognak

A cég elkötelezte magát a magyar húsok mellett.

Nagy újítás jön a Lidlnél

A Lidl Magyarország fenntarthatósági stratégiájának részeként új termékcsaládokat tesz karbonsemlegessé és az újrahasznosított műanyagból készült háztartási árucikkek második kollekcióját is elérhetővé teszi, melyek előállítása során összesen 21,4 tonna nyers műanyagot spórolt meg.

Új védjegy jön a Lidl-nél

Szeptember elsejétől új védjeggyel látja el a hazai élelmiszerek ártábláját a Lidl, a vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai termékekre, és tovább erősítse azok népszerűségét - közölte az élelmiszerlánc.

Lenyomta a Lidl a Tescót

A hitelfizetési moratóriumnak is köszönhetően, stabilan megállta a helyét itthon a lakossági vásárlóerő a pandémia évében, olyannyira, hogy az áruházláncok forgalma - a Tesco kivételével - tovább nőtt, a nyereség után pedig több cég tízmilliárd forintos osztalékokat utalt át a külföldi részvényeseknek - írja a Magyar Nemzet.

Bolti körkép: hogy készültek a karácsonyra a magyarok a koronavírus árnyékában?

Koronavírus és kijárási korlátozások ide vagy oda, az ünnepi időszak mindig is a boltok csúcsidőszakjai közé tartozott. Legújabb körképünkben a hazai áruházláncokat kérdeztük.

Külföldi áruházláncok kiszorítása: nem lesz egyszerű a magyarosítás

Közgazdasági szempontok hosszú sora nehezíti, hogy – külföldi vagy hazai – szakmai befektető felvásárolja vagy kiszorítsa az itt megtelepedett külföldi, főleg élelmiszert áruló üzletláncokat. Lázár János kormánybiztos minapi nyilatkozatának nincs erős gazdasági talapzata, a szabályozás révén való kiszorítás meg nagyon erős uniós ellenállásba ütközhet. Ráadásul a legnagyobb hálózat a kormány stratégiai partnere, a másodikat milliárdokkal támogatja. Összegyűjtöttük a legfontosabb gazdasági megfontolásokat, amelyekkel számolnia kell egy olyan cégnek, amelyik rávetné magát az esetleges koncra. Ebben segítségünkre volt több tanácsadó cég, de egyik sem vállalta névvel a megszólalást.

A Lidl megálmodója óriásit kaszált

Megjelent Németország gazdaglistája.

Lidl akciós újság online is - még közelebb az akciós árak

Jó azoknak, akik úgy tudnak bevásárolni egy áruházban, hogy nem kell megnézniük az árakat, nem kell számolniuk. A legtöbbünk azonban ezt nem engedheti meg magának, ezért az akciós újságok bűvköre számunkra egyáltalán nem felesleges luxus.

Még kevesebb műanyagot használ a Lidl

Tovább csökkentette műanyag-felhasználását a Lidl Magyarország, ezúttal zöldség-gyümölcs kínálatában optimalizálta számos termék csomagolását. A fejlesztés eredményeképpen, éves szinten több mint 17 tonna műanyagot takarít meg a vállalat.

Baj van a Lidl egyik termékével

Nem minden üzletet érint a visszahívás.

Új árháborúba kezdett az Aldi és a Lidl

Elkezdődött a üzletláncok árháborúja Németországban. A három százalékos német Áfa-csökkentés nagy vonzerő, jó propaganda, ennek ürügyén új és új akciókkal ígérnek egymás alá. De még rá is tesznek egy lapáttal.

Itt van, mennyit lehet keresni a Lidl-nél és az Aldinál

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot, az Aldi pedig 2,5 milliárd forintot fordít az idén béremelésre.

Törölte a Lidl a szexista viccelődést

Vitatható sikerű reklám-tréfa került a németországi Lidl Facebook-oldalára. A képen kerek, lyukas fánk volt látható, a felirat: „A lyuk az lyuk.”

Nem bírja a Tesco a versenyt, 9 ezer dolgozójától válik meg

Kilencezer munkatársát bocsátja el a nagy-britanniai Tesco a Brexit okozta gazdasági bizonytalanságok és a növekvő piaci verseny következtében.

Rányomult a Tescora a két nagy német

A Tesco hazájában nyomul a német Aldi és a Lidl – most utánozza őket és elcsábítja boltvezetőiket a brit hipermarketlánc. A németek marketingje igen ügyes, áraikkal pedig nehéz versenyezni.

Az Ön termékébe mennyi emberi szenvedést építettek bele?

„A vonalkódok mögött" címet viseli az Oxfam új kampánya, mellyel a szupermarketekre igyekszik nyomást gyakorolni, hogy vonják ki polcaikról azokat a termékeket, melyeket a munkások és mezőgazdák kizsákmányolásával állítottak elő.

Ezeket a műanyagokat jövőre már ne keresse a Lidlnél

A Lidl  jövő év végéig megszünteti az áruházaiban kapható egyszer használatos műanyag termékek forgalmazását. Ez érinti a szívószálak, az eldobható műanyag poharak, műanyag tányérok és evőeszközök, valamint a műanyag fültisztító pálcikák értékesítését.

A CBA rovására terjeszkedik a Spar

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.

Kevesebb műanyagszemetet termelne a Lidl

Kevesebb műanyagot használ majd a Lidl a saját márkás termékeinél, energiatakarékos izzókra cserélik a mostani lámpáikat is. Nálunk az energiaitalok csomagolásában látható először változás.

Semmi izgalom, legfeljebb nem veszünk Nestlét

Nagy nyugat-európai hipermarketek polcairól eltűnik sok Nestlé-termék. Az áruházláncok jobb feltételeket akarnak kiharcolni a világ legnagyobb élelmiszergyártójától.

Robbantott az ALDI: 300 ezernél is többet lehet keresni

A kereskedelemben jelentkező óriási munkaerőhiány miatt kénytelenek folyamatosan emelni a béreket az üzletláncok is. Az Aldinál a kezdő fizetés nyolc órára vetítve meghaladja a 270 ezer forintot, de a gyakorlott eladók jelentősen több pénzre számíthatnak.

Bűnös praktikák a halrudacskák mögött

A globális halászati és tengeri élelmiszergyártó szektor bűzlik az emberi jogok sorozatos megsértésétől. Gyilkosságok, rabszolgamunka, erőszakos fogvatartás, embercsempészés, testi sértés - se vége, se hossza a jogsértő incidenseknek. A neves áruházláncok még mindig nem tisztították meg az ilyen praktikákkal élő ázsiai beszállítóktól az ellátási láncukat.
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hirdetés

Költségkímélés

Figyelmeztet az MNB: több ezer forint különbség van a számlacsomagoknál

Figyelmeztet az MNB: több ezer forint különbség van a számlacsomagoknál

Jelentős különbségek vannak a bankok és számlacsomagok között, és a fizetett díjakon évente akár több ezer forintot is meg lehet takarítani.

Jogi kisokos

Komoly jogi kérdést vet fel a mesterséges intelligencia terjedése

Komoly jogi kérdést vet fel a mesterséges intelligencia terjedése

Kit tekintünk a művek megalkotójának, az MI által létrehozott művekhez fűződnek-e szerzői jogok, és ha igen, azok kiket illetnek?

Cégblog

Bekeményít a Volánbusz: emelik a pótdíjakat

Bekeményít a Volánbusz: emelik a pótdíjakat

Áprilistól. A 30 napon túl fizetett, eddig 12 ezeres pótdíj 50 ezer forintra nő. 

Klímablog

Naperőmű épült Szegednél

Naperőmű épült Szegednél

Az MVM Zöld Generáció Kft. 9,4 milliárd forintos beruházással 23,97 megawatt csúcs kapacitású naperőművet épített uniós támogatással Szeged határában.

Gazdaság

Kihívásokkal teli évnek néznek neki a családi vállalatok

Kihívásokkal teli évnek néznek neki a családi vállalatok

A magas energiaárak továbbra is velünk maradnak, a legnagyobb nehézséget azonban a megugró kamatköltségek és a munkaerő megtartása jelentheti idén a családi cégeknek.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo