vállalkozói lét

kkv, vállalkozás, vállalkozói lét

A kkv-k szerint ez a legvonzóbb a vállalkozói létben

piacesprofit.hu

A hazai cégvezetők a függetlenséget tartják a legmotiválóbbnak a vállalkozói létben, míg egy részük az alkalmazotti életformát megunva nyargalt át a másik oldalra. Leginkább 31-40 éves kor között lesz valakiből cégvezető, de akad olyan is, aki 50 éves kora felett váltott – derül ki a K&H: üzletet ide! program felméréséből.

Tovább olvasom »
induló vállalkozás, vállalkozás indítás, vállalkozói lét

Biztos, hogy jó úton jár?

piacesprofit.hu

Az életünk során gyakran leginkább csak sodródunk és tesszük, amiről úgy hisszük, hogy tennünk kell. Ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk legjobb utat, először is rá kéne jönnünk, mit is akartunk valójában.

Tovább olvasom »
mentorálás, siker, siker kritérium, vállalkozói lét

5 jel, amiből látszik, hogy jó úton jár

Timár Gigi

Szokás mondani, hogy az út a lényeg, nem a cél – nos, a siker esetében azért ez nem feltétlenül igaz. Az viszont igen, hogy nem árt figyelni az utat, amin járunk, hogy lássuk, a siker felé tartunk-e. Persze minden vállalkozó útja más és más, de azért van néhány mérföldkő, ami segíthet.

Tovább olvasom »
cégvezetés, induló vállalkozás, vállalkozói lét

Öt dolog, amit fel kell áldozni a sikerért

piacesprofit.hu

Sok magyar szívesen lenne vállalkozó, mert téves elképzelések élnek bennük a vállalkozói létről. Holott egy cég vezetése nem gyerekjáték, sok mindent fel kell áldozni érte, amelyekből most be is mutatjuk azt az ötöt, amire senki sem gondol, amikor azt mondja: vállalkozó leszek!

Tovább olvasom »
cafeteria 2014, megtakarítás, nyugdíj, nyugdíjkiegészítés, öngondoskodás, vállalkozói lét

Nyugdíj vállalkozóként? Tegyünk érte!

piacesprofit.hu

A vállalkozóra nem jellemző, hogy nyugalmasan töltené a napokat. Küzdünk a cég fejlődéséért vagy éppen talpon maradásáért, próbálunk gondoskodni a munkatársainkról, családunkról. Önmagunkat azonban többnyire hanyagoljuk. Aztán jön a meglepetés, ha kiderül, hogy mi sem bírjuk töretlen erővel és energiával az idők végezetéig. Mit tehet a vállalkozó, ha nem minimálnyugdíjas akar lenni, hanem szeretné élvezni a dolgos évei gyümölcsét?

Tovább olvasom »
kutatás, siker kritérium, vállalkozói lét

Ön szerint mi a sikeres vállalkozás titka?

piacesprofit.hu

Jó lehetőség ma Magyarországon vállalkozni? Többek között erre a kérdésre kívánnak választ kapni egy nagyszabású, országos kutatás szervezői, akik nem kevesebb, mint 5000 magyar kis- és középvállalattól várják a válaszokat a cégüket és terveiket érintő legfontosabb kérdésekre. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), az Üzleti Klinika, és a Nagykermarketing által szervezett felmérés kérdéseire már 1500-nál is több cég adott választ. Az Ön véleménye is számít! Ha Ön vállalkozó, ne hagyja, hogy az Ön által fontosnak tartott szempontok esetleg kimaradjanak a válaszok közül!

Tovább olvasom »