cloud computing

byod, cloud, cloud computing, digitalizáció, felhő, felhő számítástechnika, hatékonyságnövelés, kkv informatika

Nem elég távolról nézni a felhőt, bele kell ugrani

piacesprofit.hu

Egyre több kisvállalkozás ismeri fel, hogy lenne mit kezdenie az informatikával a cégben, a többség azonban még messze nem látja a valódi lehetőségeket. Pedig a digitalizáció növeli az eladást, innovatívabbá tesz és még a tehén szaporulatra is jó hatással lehet – derült ki a Microsoft sajtóbeszélgetésén.

Tovább olvasom »
adatbiztonság, cloud computing, crm, felhő, felhő informtatika, ügyfélkezelés

Ügyféladatok a felhőben? Megéri!

piacesprofit.hu

Napjainkban már elengedhetetlen, hogy legfontosabb alkalmazásait bárhol elérje okostelefonján vagy tabletjén. A legfontosabb és legérzékenyebbek közé tartozó ügyféladatok biztonsága és elérhetősége különösen fontos. Miért éri meg “kiszervezni”? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő számítástechnika, kkv informatika

Felhős a jövő

kkummer

A felhő alapú számítástechnika ugyan csak nemrég robbant be a köztudatba, sokak számára azonban máris nélkülözhetetlen eszköz a mindennapokban. De hiába az újdonság ereje, a 21. században minden elképesztő sebességgel fejlődik. Érdemes máris feltenni a kérdést, milyen is lesz majd a nem túl távoli jövő felhője?

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő, felhő számítástechnika, kkv informatika

Felhővel spórolhatunk

piacesprofit.hu

A magyar vállalatok elsősorban költségcsökkentésre használják a felhő (cloud) alapú informatikai megoldásokat. A szervezeti működést megújító, stratégiai jelentőségű alkalmazások még ritkábbak.

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő, felhő számítástechnika, kkv informatika

Felhő segíti a túlélést

piacesprofit.hu

A kkv-k többsége szerint a válságból való kilábalás elengedhetetlen feltétele a technológiai fejlődés. Úgy vélik, egy cég informatikai felkészültsége határozza meg, hogy pusztán túléli a válságot, vagy növekszik is.

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő, felhő számítástechnika, kkv informatika

Sűrűsödnek a felhők

piac-profit.hu

Úgy tűnik, egyre több cég nyit a felhő alapú számítástechnika (cloud computing) irányába. A Quocirca által az Oracle megbízásából végzett felmérés szerint az európai, közel-keleti és oroszországi vállalatok körében is népszerű az új technológia.

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő, felhő számítástechnika, kkv pályázat, startup

Nyerjen a felhővel!

piacesprofit.hu

Végre egy igazán mozgalmas esemény a magyarországi Cloud Computing háza táján! Egy hónapja van a felhőszolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozásoknak, hogy egy igazán értékes díjért, az EuroCloud Award 2012- ért szálljanak harcba. Az 5 kategória magyar győztesei díjmentesen vesznek részt az európai megmérettetésen, 2012 második felében.

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő számítástechnika, kkv pályázat

Pályázzunk felhőre!

piacesprofit.hu

Az EuroCloud Magyarország Egyesület meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre már a magyar piac legkiemelkedőbb és leginnovatívabb cloud szolgáltatói is megmérettethetik magukat a hazai és az európai porondon. 

Tovább olvasom »
cloud computing, felhő számítástechnika, SaaS

Hogy jutunk a felhők közé?

piacesprofit.hu

Mintha a kkv-k számára találták volna ki a felhő alapú megoldásokat, hiszen ily módon beruházási költségek nélkül is magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat érhetnek el. A Symantec szakértői végigvették, hogyan kerülhet lépésről-lépésre közelebb egy kkv ahhoz, hogy a felhő előnyeit kihasználva építse infrastruktúráját.

Tovább olvasom »