Gasztronómia cikkek


Gasztrotrendek idénre

Gasztrotrendek idénre 

Az adag helyett a minőség kerül a középpontba, továbbra is hódítanak az ázsiai ízek és egyre népszerűbb a játékos konyha. De a hagyományok sem merülnek feledésbe.
Vitaminbombákkal az ősz ellen!

Vitaminbombákkal az ősz ellen! 

Menthetetlenül rövidülnek a nappalok, hűvösödnek az éjszakák, közeleg a tél. Ilyenkor a stresszre, nehézségekre érzékenyebben reagálunk, fogékonyabbá válunk a fertőzésekre. Az őszi gyümölcsök és idényzöldségek bővelkednek ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban, amelyekkel felvértezhetjük szervezetünket.
Mit eszünk idén?

Mit eszünk idén? 

A gasztronómiában éppúgy évente változnak a trendek, ahogyan a divatvilág kifutóin. A következő két évben ezen a területen a skandináv bisztró stílusú, az utcai kifőzde jellegű és a japán konyha elemeire épülő slow food éttermeké a jövő.
Az ország legjobb konyhája

Az ország legjobb konyhája 

A budapesti Onyx étterem nyerte a 2011-es év éttermének járó díjat a Dining Guide étteremkalauz szavazásán. A vidék kedvence a balatonszemesi Kistücsök, Budapesté a Mák Bisztró lett.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére

Költségkímélés

Óriási tévhit kering a nyugdíjmegtakarítások körül

Óriási tévhit kering a nyugdíjmegtakarítások körül  

Egyértelműen szükség van az önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári megtakarítások után igénybe vehető szja-visszatérítés szabályainak változtatására.

Pénzszerzés

Bővül a kör a 3 százalékos lakáshitelnél

Bővül a kör a 3 százalékos lakáshitelnél  

Kedvezőbb feltételekkel juthatnak hozzá a 3 százalékos lakáshitelhez az átalányadózó őstermelők és a mezőgazdasági egyéni vállalkozók.

Klímablog

Ők a Fenntartható jövőért díj idei díjazottjai

Ők a Fenntartható jövőért díj idei díjazottjai 

Soha nem volt olyan fontos, hogy a vezetők, vállalatok a rendszerszintű változások élére álljanak.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo