richter

devizapiac, erste, otp, részvénypiac, richter, tőzsde

A Richter lehet a nap nyertese

piacesprofit.hu

Az egész heti esés után ma talán már elindulhat végre az emelkedés a tőzsdéken. Az Erste elemzői szerint a nap nyertese a Richter lehet miután bejelentették, hogy még ebben a hónapban lebonyolítják a részvény felaprózását.

Tovább olvasom »
cégsiker, exportbővítés, richter

Bevételnövekedésre számít idén a Richter

piacesprofit.hu

A Richter Gedeon Nyrt. euróban számolva a bevétel 3 százalékos növekedését várja az idén, nagyjából hasonlót a tavalyi 2,8 százalékos bővüléshez. Bogsch Erik vezérigazgató budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön elmondta, hogy Magyarországon várhatóan 2013-ban is tovább csökken a forgalom, itt az árbevétel 5-10 százalékos visszaesésével számol a cég forintban.

Tovább olvasom »
egészség, richter, szűrés

Ingyenes szűrővizsgálatok három magyar városban!

Sajtóközlemény

Ősszel folytatódik a Richter Gedeon Nyrt. Egészségváros programja, amely arra bíztatja az embereket, hogy minél többen tegyenek egy-egy lépést saját egészségük megőrzése, fenntartása érdekében. Az akció különlegessége, hogy a város lakosai részvételükkel növelik a Richter által a helyi kórház számára felajánlott adomány összegét.

Tovább olvasom »
adó, adózás, gazdaságpolitika, matolcsy, richter

Matolcsy: Adóról egy szót sem!

Gergely László-5

Magyarország legyen a térség, az EU egyik, vagy éppen legversenyképesebb országa az adózás, az adóbürokrácia, az élőmunkát terhelő járulékok terén – hangzott el a Richter Gedeon NyRt. fennállásának 110. évfordulóját is köszöntő, a biotechnológia aktualitásait megvitató konferencián.

Tovább olvasom »
richter, üzletember

Richter Gedeon az év történelmi üzletembere

Sajtóközlemény

A Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ) Richter Gedeont, a magyar gyógyszeripar és a Richter gyógyszergyár megalapítóját választotta az év történelmi üzletemberének. Ebből az alkalomból a MOSZ és a Richter Gedeon Nyrt. tudományos ülést rendezett Richter Gedeon – innováció címmel a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében szeptember 10-én. Az ülés záró programjaként a MOSZ Richter Gedeon érdemeinek elismeréseként emléktáblát adott át Bogsch Eriknek, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatójának..

Tovább olvasom »
richter, tőzsde, usa

Tőzsde: Komoly aggodalomra semmi ok!

Erste-elemzés

USA: A stagnáló személyi kiadások és a lakásértékesítési adatok küldték a negatív tartományba az indexeket – Tegnap tovább emelkedett az olaj, miután sok autó kelt el júliusban és gyengült a dollár, de az arany is drágul – Ázsia: Mínuszban az indexek – Ma reggel erősödött a dollár és a jen, a forint gyengült – A Richter várakozásai a jövőre vonatkozóan – Ma további csökkenés lehetséges a hazai parketten.

Tovább olvasom »
richter, tőzsde

A Richter a négy éves csúcsa felé menetel

Erste-elemzés

USA: Lokális csúcson az indexek Bernenke beszédének és a makroadatoknak köszönhetően – Hatalmas rally bontakozott ki tegnap az olaj piacán, az arany egyelőre egy helyben toporog – Ázsia: Csak a Shanghai Composite volt mínuszban ma reggel – Gyengült tegnap a dollár, erősödött a forint, az USD/JPY nem változott jelentős mértékben – Várakozásokat felülmúló 2Q10 eredmény a Richtertől – Az emelkedés folytatódására számítunk a hazai parketten.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor