mentorprogram

főváros, mentorprogram, tanítás, vállalkozás, vidék

A turizmus adhat lendületet a vidéki vállalkozásoknak

piacesprofit.hu

Vidéken az emberek nem mernek vállalkozni. Mihalcsek Noémi, a Golden Events Kft. ügyvezetője szerint a helyzet megváltoztatásához meg kell mutatni nekik, hogyan foghatnak bele egy vállalkozásba, és megfelelő tudásanyagot kell átadni nekik vidéki tréningek, képzések segítségével, hogy felismerjék a potenciális lehetőségeiket.

Tovább olvasom »
accelerator, befektetők, kkv, mentorprogram, szakemberek

Újra nyit az ACCELERATOR program

piacesprofit.hu

Az eredményes tavaszi forduló után hamarosan elindul a Duna Régióra kiterjedő ACCELERATOR program őszi pilotja is. A program a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. szakmai támogatásával valósul meg.

Tovább olvasom »
induló vállalkozás, mentor, mentorálás, mentorprogram

Mentorral könnyebb elérni a célokat

piacesprofit.hu

Szokták mondani, hogy tanácsot adni könnyű. Kevesebb szó esik viszont arról, hogy mennyire fontos segítség, ha hozzáértőtől jön! Egy sikeres mentor egy induló vállalkozást számos hibától kímélhet meg és nagyságrendekkel növelheti az esélyt a sikerre. Kéne egy?

Tovább olvasom »
díj, mentorálás, mentorprogram

Oscar a legjobb mentoroknak

piacesprofit.hu

A rangos díjat azok a pályázók kapták a szakmai zsűritől, akik a legjelentősebb eredményeket érték el a mentoring és/vagy coaching szemléletű vezetés bevezetésében, alkalmazásában vagy terjesztésében.

Tovább olvasom »
kutatás, mentorálás, mentorprogram

Ön is mentorál?

piacesprofit.hu

Napjainkban egyre fontosabbá válik a mentoring szerepe a szervezetek hatékony működésének elősegítésében. Most egy kutatás keretében szeretnék feltérképezni a terület hazai helyzetét.

Tovább olvasom »
mentorálás, mentorprogram, szervezeti struktúra

Főnök, vagy mentor?

piacesprofit.hu

Közösen gondolkodnak veled, vagy csak utasítanak? Támogató, inspiráló vezetők, vagy hatalommániás, csak a pozícióra éhes főnökök vesznek körül? Léteznek ma a munkahelyeken mentor típusú vezetők vagy „csak” főnökök vannak?

Tovább olvasom »