széchenyi 2020

egyéni vállalkozó, eu, eu-pályázatok, európai unió, ginop, mikrovállalkozás, széchenyi 2020

8000 vállalkozás indulhat a most nyíló EU-pályázatok segítségével

piacesprofit.hu

Június 30-tól adhatók be a kérelmek a fiatalok és az álláskeresők vállalkozóvá válását támogató európai uniós pályázatokra. A vallalkozokforuma.hu összesítése szerint a 24 milliárd forintnyi forrás több mint 8000 egyéni és mikrovállalkozást indíthat útjára tőketámogatással, valamint ismeret- és készségfejlesztéssel.

Tovább olvasom »
ginop, kapacitásbővítés, kkv fejlesztés, kkv pályázat, kkv pályázatok, széchenyi 2020, uniós források, uniós pénz

Szerdán indul, több pénzzel két népszerű kkv pályázat

PP/MTI

Jövő szerdától újra pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások egyebek mellett eszközvásárlásra, új technológiai rendszerek kialakítására, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, a megpályázható összegek pedig magasabb lesznek – hívta fel a figyelmet Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Tovább olvasom »
kehop, klímavédelem, környezetvédelem, napelem, széchenyi 2020, uniós források, uniós pénz

Uniós források környezetvédelemre: az ördög a részletekben

piacesprofit.hu

Az új EU tagállamok az uniós források helytelen felhasználásával a tiszta energiára épülő európai gazdaság kerékkötői – világít rá a Bankfigyelő és a Föld Barátai Európa új jelentése. A Magyar Természetvédők Szövetsége által készített magyar fejezetből kiderül: a lakossági energiahatékonyság hiányosságai, a túlzott hulladékégetés- és biomassza-támogatás mellett akad számos pozitívum is a tervekben, amit erősíteni szükséges.

Tovább olvasom »
kkv pályázatok, széchenyi 2020, vidékfejlesztés, vidékfejlesztési program

800 milliárd jön vidékfejlesztésre

PP/MTI

Elfogadta a kormány a Vidékfejlesztési Program éves fejlesztési keretét, ami az idén több mint 800 milliárd forint – közölte a Miniszterelnökség az MTI-vel. A beruházási jellegű támogatások lesznek többségben.

Tovább olvasom »
kkv pályázat, kkv pályázatok, pályázati tanácsadás, pályázati tanácsok, széchenyi 2020, uniós források, uniós pályázatok, uniós pénz

Így készüljünk nyertes pályázatra

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Pályázati lehetőségek tömege nyílik meg a következő hónapokban. Nem elég azonban ölbe tett kézzel várni a nekünk tetsző pályázatra, a szakértők szerint érdemes és kifizetődő időben felkészíteni a cégünket a lehetőségekre. A Goodwill Consulting szakértőivel összefoglaltuk, hogy mire is kell és érdemes figyelni ahhoz, sikeresek legyünk, és jó eséllyel induljunk.

Tovább olvasom »
kkv pályázatok, pályázati tanácsadás, széchenyi 2020, uniós források

Megússza az államosítást a pályázati tanácsadás

Timár Gigi

Hiába akarta kigolyózni a kormány a pályázati tanácsadó cégeket, úgy tűnik szükség van rájuk. Az állam képtelen lenne kezelni a magánszféra igényeit az ígért ingyenes tanácsadókkal. Pályázati szakértőnk szerint ez eddig sem volt kérdés, a valójában bonyolultabbá váló új rendszer miatt pedig végképp szükség van a tanácsadókra.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítói kapcsolatok, ginop, kamattámogatás, kedvezményes hitel, kkv pályázat, kkv pályázatok, mikrovállalkozás, széchenyi 2020

Beindultak a kicsik a pályázatokra

PP/MTI

Mintegy ötezer pályázat érkezett október elejéig a mikro-, kis- és középvállalkozásoktól (mkkv) a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében eddig meghirdetett 631 milliárd forint forrásra – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára.

Tovább olvasom »
eu-s pályázat, kkv pályázat, széchenyi 2020, uniós pénz, versenyképesség javítás

Itt a várva várt 85 milliárdos uniós pályázat végre!

piacesprofit.hu

Megjelent két, a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét és fejlesztését támogató pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében. A most összesen 85 milliárd forint értékben meghirdetett pályázati felhívásokra 30 nap múlva, július 8-ától adhatják be a vállalkozások konkrét elképzeléseiket.

Tovább olvasom »
Csepreghy Nándor, innováció, kutatás-fejlesztés, széchenyi 2020, uniós források, uniós pénz

Háromszor több pénz lesz innovációra

PP/MTI

A kormány azt tervezi, hogy a 2020-ig terjedő uniós költségvetési időszakban 750 milliárd forintot, a korábbi háromszorosát fordítja a kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenység támogatására – mondta Csepreghy Nándor, a magyar kormány fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.

Tovább olvasom »