profi prezentáció

előadás, profi prezentáció, storytelling

Így meséljünk, hogy emlékezzenek ránk

Sebők Orsolya

Mesélj magadról! – hangzik el az életünk során számtalan helyzetben. És ilyenkor legtöbbünk a születési dátumtól indulva, a szüleink foglalkozásán keresztül a végzettségünkig szépen felépítve, logikus kronológiában „adatol”. A rossz hír, hogy rájuk végül sokkal kevesebben emlékeznek, mint azokra, akik történetet mesélnek. Méghozzá jól.

Tovább olvasom »
előadás, prezentáció, profi prezentáció

Egy bűvész tanácsai a sikeres prezentációhoz

piacesprofit.hu

Az el(ő)adni tudás nem csak az előadóművészek sikerének titka, hiszen a hétköznapi életben is gyakran azon múlik egy megszerzett munka vagy egy elnyert pályázat, hogy milyen volt a prezentáció. Hajnóczy Soma, a kétszeres bűvészvilágbajnok most elárulja sikerének titkát, amit 8 pontban foglalt össze.

Tovább olvasom »
előadás, énmárka, prezentáció, profi prezentáció, storytelling

A sikerhez sztori kell

Timár Gigi

Sajnos a társadalmunk arra kondicionál, hogy a történetnek – a fecsegésnek – a magánéletben, egy kávé mellett van a helye, nem az üzleti előadásokban. Pedig nagyon fontos lenne, hogy többet meséljünk történeteket, mert ez az, ami megjegyezhetővé tehet minket – mondja Győrffy Kinga kommunikációs tanácsadó.

Tovább olvasom »
bemutatkozás, előadás, PP konferencia, profi prezentáció, pszichológia

A felejthetetlen beszédek titkai

Timár Gigi

Az ember számtalanszor kerül előadói helyzetbe – nem csak hivatalos szituációkban, hanem például akkor is, ha be kell mutatkozni egy társaságban vagy üzleti szituációban. Szakértői tanácsok következnek, hogy emlékezzen ránk a hallgatóság!

Tovább olvasom »
hr, prezentáció, profi prezentáció

Nem előadás, prezentáció!

piacesprofit.hu

Prezentáció? Előadás? Bemutató? Szinonimáknak tűnhetnek, de korántsem azok. Az előadói képességek fontosak a munkaerő kiválasztásnál, de az is, hogy pontosan értsük, mit is takarnak az egyes fogalmak. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
előadás, konferencia, profi prezentáció

Ezen múlik egy prezentáció sikere

Timár Gigi

Ha valaki hangyabetűkkel teleírt diákról olvassa fel nekünk háttal állva, suttogva a mondandóját, miközben egy tollat pattintgat, magunk sem akarnánk tőle mást, csak hogy minél előbb tűnjön el. Van néhány jó tanácsunk, hogy eredményes és követhető legyen az előadásunk!

Tovább olvasom »
eladástechnika, prezentáció, profi prezentáció

Tippek a profi prezentációhoz

piacesprofit.hu

Manapság aki az üzleti világban tevékenykedik, nem kerülheti el, hogy időről időre prezentálnia kelljen. A prezentáció az értékesítés fontos része akár egy konkrét termék eladásáról beszélünk, akár „csak” önmagunkat, az énmárkánkat erősíti vagy gyengíti. A Piac&Profit szakértője dr. Baranyai Attila segít, hogy eredményes és követhető legyen az előadásunk!

Tovább olvasom »
befektetési alap, felszámolás, magazin, munkavállaló, prezentáció, profi prezentáció

Hová tegyük a pénzünket?

piacesprofit.hu

Megjelent a Piac&Profit legújabb száma, benne hasznos információkkal a bankbetéteket kiütő befektetési alapokról. Foglalkozunk azzal, hogy milyen az igazán jó alkalmazott, tippeket adunk az eredményes prezentáció elkészítéséhez és segítünk átlátni a felszámolási eljárás menetét.

Tovább olvasom »