hirdetés

Hová tegyük a pénzünket?

Megjelent a Piac&Profit legújabb száma, benne hasznos információkkal a bankbetéteket kiütő befektetési alapokról. Foglalkozunk azzal, hogy milyen az igazán jó alkalmazott, tippeket adunk az eredményes prezentáció elkészítéséhez és segítünk átlátni a felszámolási eljárás menetét.
hirdetés

Az innovatív, az új utakat kereső vállalkozók elengedhetetlen üzlettársa, a Piac&Profit ebben a hónapban is segít sikerre vinni vállalkozását.

Címlapsztori: Kiütéssel győznek az alapok

Miután a hazai befektetési piac legnagyobb riválisa, a bankbetét egyre kevésbé attraktív megtakarítási forma, 2013 egyértelműen az alapok éve. 3 kérdés, 4 válasz befektetési alapokról és a lehetséges befektetési stratégiákról. Tovább a cikkhez...

Hogyan bővítsük a csapatot?

Alkalmazottat keres? Vegyen fel vállalkozókat. A Piac&Profit szakértője amellett érvel, hogy miért van szüksége a cégeknek – és elsősorban a mikro- és kisvállalkozásoknak – fejlett vállalkozói kompetenciájú alkalmazottakra. Azaz belső vállalkozókra, más néven intrapreneur-ökre. Tovább a cikkhez...

Add elő magad!

Ha valaki hangyabetűkkel teleírt diáról suttogva felolvas, nekünk háttal, miközben egy tollat pattintgat, magunk sem akarnánk tőle mást, csak, hogy minél előbb tűnjön el. A lap összegyűjtött néhány jó tanácsot, hogy eredményes és követhető legyen a prezentációja. Tovább a cikkhez...

Hogyan jussunk jogos követelésünkhöz?

Lassan mindenki tartozik mindenkinek: a cégek többsége a kifizetések halogatásával igyekszik kezelni azt a problémát, hogy neki sem fizetnek. A Piac&Profit szakértője összegyűjtötte, amit tudni kell a felszámolási eljárás indításáról és arról, hogy mit tegyünk, ha minket számolnak fel.

Megéri etikusnak lenni!

Sokan sokféleképpen gondolják az etikus üzleti jelenlét tartalmát és gyakorlatát. Ideje egyeztetni, ma mit jelent az üzleti etika, s miért éri meg felelősen, etikusan jelen lenni az üzleti életben. Az első Üzleti Etikus Cégek Fórumán korábban Üzleti Etikai Díjat nyert vállalkozások mondták el gyakorlati tapasztalataikat.

hirdetés

Véleményvezér

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Az orosz és az ukrán hadsereg láthatóan nem bír egymással.
Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

A választások előtt fedezet nélkül kiszórt költségvetési milliárdok árát most fizetjük meg. A Pénzügyminisztérium gyakorlatilag átalakult adóemelési üzemmé.
Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo