A legkiválóbb pénzügyi teljesítmény

2008. október 13. hétfő - 17:20 / Sajtóközlemény
  •    

A Pannon Magyarország legeredményesebb vállalata. A legkiválóbb pénzügyi teljesítményt nyújtja az előre meghatározott mutatók figyelembe vételével.

Az idei Figyelő TOP 200 díjátadón a Pannon érdemelte ki “Az év legeredményesebb vállalata” címet. A díjat minden évben annak a hazai vállalatnak ítélik oda, amelyik a legkiválóbb pénzügyi teljesítményt nyújtja a zsűri által előre meghatározott mutatók figyelembe vételével. A Pannon 2007. évi eredményei alapján részesült a rangos elismerésben. (A cég a mobilinternet terén is jól áll.)

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Pannon vehette át a legeredményesebb vállalatnak járó díjat. Ezúton is szeretnék teljes vállalatunk nevében köszönetet mondani az elismerésért, amely további fejlődésre ösztönöz minket – mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. Csaknem napra pontosan 15 éve írtuk alá a koncessziós szerződésünket és kezdtük meg a magyarországi mobilhálózatunk kiépítését. “

Ma már csaknem 3,5 millió ügyfelünk naponta használja mobiltelefonját, ami a legnagyobb elismerés, amit egy szolgáltató a távközlési piacon kaphat – véli a vezérigazgató. Az elmúlt 15 év alatt azonban nem csupán a Pannon, mint vállalat ért el sikereket, hanem iparágunk, a mobiltelefónia is jelentős gazdasági fejlődést hozott az országnak. Célunk, hogy a következő 15 évben is olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekkel elősegítjük az ország további fejlődését, a digitális szakadék áthidalását – ilyen például az egyre nagyobb teret hódító mobil internet”.