kapcsolati háló

facebook, kapcsolatépítés, kapcsolati háló, pszichológia, üzleti bizalom, üzleti kapcsolatok, üzleti tanács

Üzletben nincs barátság?

piacesprofit.hu

A sikeres vállalkozók pontosan tudják, hogy mi a különbség a szakmai körökön belüli haverkodás és az üzlettárs-keresés között és, hogy melyik csoporttól mit várhat az ember. Öt tippünk segítségével Ön is könnyen tehet különbséget.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, kapcsolati háló, üzleti etikett

Aknamező vagy aranybánya is lehet egy konferencia

piacesprofit.hu

Egy-egy konferenciára nem csak az ismereteink bővítéséért látogatunk el, hanem kimondva, kimondatlanul azért, hogy jókat beszélgetve, üzleti szempontból is gyümölcsöző, új ismeretségeket köthessünk. Ugyanakkor – a regisztrációtól, a kávészüneteken át, az előadások alatti viselkedésig, az étkezéses alkalmakig – üzleti etikett tekintetében igazi aknamezőn járunk: Szinte megszámlálhatatlan illemszabályt kell és érdemes is betartanunk. Lássunk ezért most három balfogást, amelyeket érdemes elkerülnünk.

Tovább olvasom »
adatbázis, kapcsolati háló, kkv marketing, marketing, szájmarketing, ügyfélkapcsolat

Ne csak idegesítsük az ügyfelet!

piacesprofit.hu

Sokat hallunk, sőt, talán sokat is beszélünk a kapcsolati tőke fontosságáról, de vállalkozások többségének életében ennek felismerése és tudatos használata messze elmarad attól a szinttől, ami a lehetőségeikbe gond nélkül beleférne.

Tovább olvasom »
befolyásolás, cégvezetés, kapcsolati háló, mentorálás, munkahelyi kapcsolat, üzleti környezet

Ők a legfontosabbak a cége számára!

piacesprofit.hu

Az elismert író, előadó és üzletember Jim Rohn egyszer azt mondta: “Annak az öt embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd.” A vállalkozók azonban, akik a saját kezükkel építették fel a cégüket, hajlamosak alulbecsülni a munkatársak fontosságát a cégen belül.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor