hirdetés

"A bizalmi kapcsolatok kialakulása a fontos!" - A Piac&Profit Klub második ülése

Második alkalommal, igen nagy érdeklődés keretében került megrendezésre a Piac&Profit magazin által életre hívott Piac&Profit Klub, az Üzleti Kapcsolatok Klubjának összejövetele.
hirdetés

Mintegy hatvan klubtag folytatott egymással igen gyümölcsöző megbeszélést a Piac&Profit Klub második ülésén. A rendkívül jó hangulatú klubtalálkozón a három és fél órás eszmecserét igen aktívan folytatták le a klubtagok. A főként nagyobb kisvállalatokból és középvállalatokból álló, de néhány nagyvállalat képviselőjét sem nélkülöző klubtagság érdeklődve hallgatta Mészáros György az MVÜK (Magyar Vállalkozók Üzleti Köre) vezetőjének rövid marketing tréningjeit is.

A Piac&Profit Klub, az Üzleti Kapcsolatok Klubja azoknak a vállalkozásoknak hasznos, akik nem rögtön akarnak üzletet kötni, nem arra használják a találkozót, hogy már az első alkalommal nagy üzleti megrendeléseket kössenek. "A klubtagság legnagyobb előnye hosszú távon bontakozik ki, amely abban rejlik, hogy minden klubtag  kiterjedt üzleti kapcsolattal rendelkezik és a klubban kialakuló bizalmi kapcsolat révén az összes klubtag, összes üzleti kapcsolatai összeadódnak, így alakítható ki, egy igen széles, kiterjedt saját üzleti hálózat" - mondta Demcsák Mária, a Piac&Profit magazin alapító főszerkesztője.

„Lehetnek együtt is a versenytársaknak, nem egymás ellen. A jövő üzleti partnersége az együttműködésben, egymás segítségében található” – vélte Demcsák Mária.

A Piac&Profit Klub egyedülálló ár-értékarányt kínál az üzleti kapcsolatokkal foglalkozó kínálati piacon. A tagsági díjat ugyanis majd teljes mértékben értékes hirdetési szolgáltatásra és más kedvezményekre cserélheti a klubtag vállalkozás. Aki él a lehetőségekkel, akár a teljes tagsági díjat visszakaphatja.

A Piac&Profit Klubhoz a későbbiekben is lehet csatlakozni.

A részletes feltételeket itt találja!

hirdetés

Véleményvezér

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Az uniós pénzből épített fideszes lombkorona nélküli lombkoronasétány még a kormánypártiakat is összezavarta.
A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo