dolgozó

dolgozó, ember, gép, kapcsolat, munkahely, vezető

Nem véletlen, hogy hány ismerősünk van a Facebookon

piacesprofit.hu

A munkahelyi kapcsolataink ugyanazok az elvek mentén alakulnak, mint a családunkkal, barátainkkal ápolt viszonyunk. Sőt a számítógépünkre is kivetítjük a kapcsolatra való igényünket, ami az automatizálás és robotizálás hajnalán további kérdéseket vet fel. Az emberi és ember-gép közötti kapcsolatokról tartottak előadást a téma szakértői a MagiCom és a Talentuno által szervezett üzleti találkozón.

Tovább olvasom »
dolgozó, munkavállaló, verseny

Nem baj, ha lelép az alkalmazott!

piacesprofit.hu

Az általános népi bölcsesség azt tartaná, ha egy cégtől távozik a vezető fejlesztő, dizájner vagy bármely más kulcsfontosságú szereplő, a vállalkozásnak kártyavárként kellene összeomlania. Aztán kiderül, hogy ez egyáltalán nincsen így.

Tovább olvasom »
biztonságos munkahely, dolgozó, lojalitás, munkahelyi baleset, pszichológia, viselkedés

Tetemes kárt okozhat a dolgozók viselkedése

piacesprofit.hu

A szükségtelen munkavállalói kockázatok céges költségei tetemes kárt okoznak a munkaadóknak. A régiós statisztikák szerint a dolgozók viselkedéséből következő különböző problémás helyzetek, mint a rossz munkahatékonyság, balesetek és csalások, együttesen milliárdos veszteségeket okoznak a hazai vállalatoknak. Lehet, hogy ezek kiszűrhetők lennének?

Tovább olvasom »
dolgozó, iroda, megtakarítás, zöld iroda

Tavaly 100 000 négyzetméternyi iroda zöldült

Sajtóközlemény

A KÖVET Egyesület negyedik alkalommal hirdeti meg a Zöld Iroda Versenyt, amelyre már csak egy hétig, 2010. február 1-jéig nevezhetnek azok a vállalatok, szervezetek, ahol irodai munka folyik. A verseny célja, hogy a résztvevő irodákban feltárják és csökkentsék a működéssel járó környezeti terheléseket és a keletkező hulladékokat, valamint környezettudatos gondolkodást alakítsanak ki a dolgozók körében.

Tovább olvasom »