Vodafone cikkek


Fontos emberek jártak Orbán Viktornál

Fontos emberek jártak Orbán Viktornál  

A miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban.
Ennek a döntésnek örülhetnek a Vodafone kisvállalati ügyfelei is

Ennek a döntésnek örülhetnek a Vodafone kisvállalati ügyfelei is 

Az inflációkövető 22,01 százalékos díjkorrekció helyett jelentősen kedvezőbb, mindössze 15,4 százalékos díjkorrekciót alkalmaznak.
Egyre inkább a mobiltelefonok kerülnek a kiberbűnözők fókuszába, érzékeny adatok kerülhetnek ki a vállalatok adatbázisaiból

Egyre inkább a mobiltelefonok kerülnek a kiberbűnözők fókuszába, érzékeny adatok kerülhetnek ki a vállalatok adatbázisaiból 

Dobó Mátyással, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk.
Változás jön a DIGIMobilnál

Változás jön a DIGIMobilnál  

Június 1-től a Vodafone Magyarország mobilhálózatán működik tovább a DIGIMobil szolgáltatás.
Nagyot szépített a cégfelvásárlási számokon a Vodafone megvétele

Nagyot szépített a cégfelvásárlási számokon a Vodafone megvétele 

A Vodafone felvásárlásának köszönhetően tavaly a vállalati összeolvadások és felvásárlások (M&A) összértéke Magyarországon több mint 50 százalékkal nőtt.
Új vezetők kerültek a Vodafone élére

Új vezetők kerültek a Vodafone élére  

A Vodafone Magyarország Zrt. igazgatósága Blénessy Lászlót, a 4iG csoport üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettesét választotta meg új vezérigazgatónak.
Most már magyar a Vodafone tulajdonosa

Most már magyar a Vodafone tulajdonosa 

Hazai tulajdonban a Vodafone Magyarország.
Remek hét van a pesti börze mögött

Remek hét van a pesti börze mögött  

Növekvő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a héten.
Újabb fontos részlet derült ki a Vodafone felvásárlásáról

Újabb fontos részlet derült ki a Vodafone felvásárlásáról  

Hitelszerződéseket kötött a 4iG leányvállalata.
Megvesszük a Vodafone-t

Megvesszük a Vodafone-t 

Gazdaságfejlesztési miniszter: a Magyar Állam nevében a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. megvásárolja a Vodafone Magyarország 49 százalékos tulajdonrészét.

Gigaüzlet jöhet a Vodafone-nál - a magyar állam is beszáll 

Stratégiai akvizícióval folytatja növekedését a távközlési piacon a 4iG Nyrt.

Drágább díjcsomagok, több szolgáltatás - ennyit emeltek a mobilszolgáltatók 

Elsősorban a legolcsóbb díjcsomagok ára emelkedett, amik ugyanakkor minden esetben többletszolgáltatást is tartalmaztak - derült ki a mobilszolgáltatók díjcsomagjait vizsgáló felmérésből.

A Vodafone Pass csomag tulajdonosok kompenzációt kapnak, mert megtévesztették őket 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone valótlanul hirdette korlátlanként egyes mobilnet-kiegészítő csomagjait. A cég elismerte a jogsértést és extra adatkerettel kompenzálja az érintett ügyfeleket, ezzel 60 millió forintra mérsékelte a rá kirótt bírságot - közölte a GVH.

3,8 millió vodafone-os lélegezhet fel 

Lezárult az ügyfélszolgálati rendszereket érintő informatikai átállás.

Ez a hír most minden Vodafone ügyfelet érint 

Hétfőtől egy hétig nem működnek a Vodafone ügyfélszolgálatai az értékesítési és ügyfélszolgálati rendszerek informatikai átállása miatt; az otthoni és mobil alapszolgáltatások azonban akkor is zavartalanul elérhetők lesznek július 11-16. között.

Vodafone-UPC ügyfelek egy hétig hátrább az agarakkal és július 6-ig fizessék be számláikat 

A Vodafone ügyfelei informatikai átállás miatt július 11-16. között csak korlátozottan tudnak majd ügyeket intézni, az otthoni és mobil alapszolgáltatások azonban akkor is zavartalanul működnek - közölte a vállalat.

Július 1-től megnémul a 3G-s mobiltelefonok többsége 

Már több, mint 15 ezer mobilkészüléket cseréltek le a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatási programjában annak indulása, idén február 14-óta - közölte az NMHH.

Mobilszolgáltatók körmére néz a GVH 

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal a Vodafone és a Magyar Telekom ellen is, mert valószínűleg mindketten megtévesztően hirdették mobilnet-csomagjaikat egyes közösségi alkalmazások korlátlan használatának lehetőségével.

Örülhetnek a nagyvállalat dolgozói – komoly ajándékot kaptak a cégtől 

A Vodafone 16 hetes fizetett szabadságot biztosít a szülői szabadságot igénybe vevő fél partnere számára is.

Több mint egymilliárd forint bírságot kapott a Vodafone - bíróságra mennek 

A Vodafone Európa legnagyobb 4Ghálózataként hirdette magát, a GVH szerint megalapozatlanul. A vállalkozásnak 1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie. 

Nevet vált Magyarországon a Vodafone 

Módosult a Vodafone Magyarország hosszú cégneve, a mobil szó eltörlésével a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.

Több százezer Vodafone ügyfél mehet újra adategyeztetésre 

Új adategyeztetésre számíthat több százezer Vodafone-os feltöltőkártyás előfizető, akiknek az adatait tavaly a mobilszolgáltató nem a törvényi előírásoknak megfelelően ellenőrizte, vagyis azokat az ügyfelek friss adatközlése helyett a saját nyilvántartásában lévő adatokból kiindulva egyeztette.

Tudják, hogy valamit tenni kell, csak azt nem tudják, mit... 

Elmaradtak a hazai kis- és középvállalkozások a digitális átállásban, ami azért is furcsa mert a 90-es években éppen ők voltak a telekommunikációs forradalom motorjai. A Vodafone szerint azonban az elkövetkező években újra a fejlődés élére állhatnak a kkv-k, ennek elősegítésére indította el a Vodafone a Ready Business Index online kérdőívet, amelynek kitöltésével a hazai cégek felmérhetik fejlettségi szintjükkel és segítséget kaphatnak az átalakulás megkezdéséhez.

Felpörgeti a vállalatok digitalizációját a Vodafone 

A kis- és középvállalkozások számára a digitális átalakulás Európa-szerte nagy kihívást jelent, a hazai kis- és középvállalkozások 60 százaléka egy weboldallal és néhány számítógéppel rendelkezik – derül ki az Európai Bizottság által készített European Digital Progress Report tavalyi adataiból.

11 óra helyett 11 perc lesz egy 4K film letöltése 

Egy sor brit városban a Vodafone félmilliárd fontos beruházással gigabites letöltési sebességű internetes hálózatot épít, amely ötvenszer gyorsabb, mint a szigetország jelenlegi szélessávú összeköttetései.

Már csak egy évig kell hűnek lenni 

Az október 24-től kötelező törvényi szabályozásnál egy hónappal korábban egy évre csökkentette a határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés hűségidejét a Vodafone. Egyéves szerződések eddig is léteztek, de magasabb havi díjat tartalmaztak a hosszabb hűségidejű szerződéseknél.

Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás előfizetőknek 

A Telenor szerint a június 30-i határidőig fennmaradó idő nem lesz elég ahhoz, hogy mindenki elvégezze a törvényben előírt adminisztrációt, adategyeztetés híján pedig kötelező lekapcsolni a feltöltős SIM-kártyákat.

Meghosszabbítanák a feltöltőkártyás adategyeztetés határidejét 

Két mobilszolgáltató meghosszabbítaná a feltöltőkártyás ügyfeleket érintő adategyeztetés határidejét; az azonosítást június 30-ig kell elvégezniük az év elején hatályba lépett rendelet alapján - írja az MTI.

Holnaptól megszűnnek a roamingdíjak az EU-n belül 

Június 15-től megszűnnek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.

Többé nem kerül százezrekbe, ha külföldön benyomódik a net a zsebünkben 

Már évekkel ezelőtt is nehéz volt felfogni, hogy miért kell horrorisztikus árat fizetni egy Bécsből hazadobott sms-ért, vagy 3 perc internetért, amíg megnézzük, merre is van az előre kinézett múzeum. Úgy néz ki, hogy az önvezető autók és a digitális forradalom közepén azért sikerült ezt is megugrani: az EU rendelet szerinti, hazai díjakon való roamingolás elérkezett az ügyfelekhez is.

Fogynak a mobilosok 

Júliusban több mint 11 ezerrel 11,517 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizetőszáma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 12 ezerrel lett több, így ez az érték közel 10,992 millió volt a vizsgált hónapban az NMHH gyorsjelentése szerint.

Balatonfüreden akár 42 Mbit/másodperc! 

A nyári hónapokban hazánk egyik legnépszerűbb célpontja a Balaton, júniustól augusztusig milliók látogatják Közép-Európa legnagyobb tavát. A megbízható és villámgyors mobilinternetet biztosító hálózat egyaránt fontos a turisták, a nyaralók és a helyi lakosok számára. Ezért választotta a Vodafone rádiós hálózatfejlesztésének első helyszínéül a balatoni régiót.

Amiből minden magyarnak van legalább egy 

A magyar távközlési szektor az elmúlt húsz évben óriási fejlődésen meg keresztül, jelenleg 100 lakosra több mint 150 vezetékes és mobil hozzáférés jut - derül ki a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpont tanulmányából.

Osztható tarifák kisvállalkozásoknak 

A Vodafone elsőként vezette be az ügyfelek számára költséghatékony osztható tarifacsomagokat és most ugyanezt a helyzet az Üzleti Osztható MobilNet csomagok esetében is.  A vállalkozásban dolgozó kollégák mindannyian egyetlen, közös havidíjért internetezhetnek a telefonjaikon.

Újra rendelhető a Passport Hetijegy  

A tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

Vodafone: Okostelefont minden kollégának! 

A magyarországi mobilpiacon mindeddig sokszor az volt a jellemző, hogy a cégvezető vett egy jobb telefont, a dolgozóinak pedig a legolcsóbbat, legegyszerűbbet választotta. Leginkább csak a cégvezetőknek volt lehetősége mobilinternetezésre, a szolgáltatók kártyánként számolták az adathasználatot: valamelyik kollégának kevés volt és „túlforgalmazott", valakinek pedig túl sok és „benn ragadt" a kifizetett adattartalom. A Vodafone új szolgáltatása a kis- és középvállalati szektor képviselői számára véget vet a rossz kompromisszumoknak.

McLarent kaptak fehérvári gyerekek 

Forma-1-es napra várta a Székesfehérvár Önkormányzata és a Vodafone Magyarország négy helyi civil szervezet pártfogoltjait az Alba Plaza-ban. A program során látássérült gyerekeknek lehetőségük nyílt arra, hogy testközelből is megérintsék a kiállított Vodafone McLaren Mercedes versenyautót, ezáltal szerezve maradandó élményt és emlékeket.

A liftben rekedteket segíti a Vodafone 

A Vodafone új szolgáltatása, a Felvonó Távfelügyelet egy mobilkapcsolaton alapuló szolgáltatás: ha a felvonó megáll, vagy nem működik, és az ott lakók, dolgozók nem tudják azt elhagyni, csak a vészhívót kell megnyomniuk. Ekkor a rendszer hangkapcsolatot létesít a Vodafone mentőcsapatával, amely a liftben rekedtek segítségére indul, miközben már távolról is segítséget próbál nyújtani.

Sziget már iPhone-on és Androidon is  

Ingyenesen letölthetőek a Sziget hivatalos iPhone és Android alkalmazásai. Mostantól ingyenesen letölthetőek az appok az iPhone vagy Android telefonodra - mindenki megtervezheti saját fesztiválját.

A Vodafone élén Dr. Beck György és Diego Massidda 

A Vodafone Magyarország - követve az új mintát, amelyet Görögországban és Spanyolországban már megvalósított a vállalatcsoport - a felelősséget megosztva különválasztja az elnöki és a vezérigazgatói tisztséget, hogy még nagyobb erőkkel koncentrálhasson a növekedésre.

Sziget: az új jelkép és a Digitális Kánaán 

Az idei Sziget Fesztivál jelképévé vált a Vodafone 30 m magas „szupertornya", de sikeresen debütált a cég Digitális Kánaánja is, ahol akár 200 telefont is lehet egyszerre tölteni.

A Vodafone köszöni a megértést 

Akadozott egy kapcsolóközponti meghibásodás miatt pénteken a reggeli órákban a Vodafone Magyarország hálózata, a probléma az ügyfelek 10-15 százalékát érinthette elvben, a hibát 7.40-re kijavították, azóta a rendszer hibátlanul működik

Vodafone: 900 megahertzen olcsóbb lenne internetezni 

Vodafone szerint Magyarországon a mobilinternet akkor terjedhetne gyorsabban, ha a 900 megahertzes frekvencián is lehetne adatszolgáltatást nyújtani, mivel ez sokkal olcsóbb, mint a most használt 2,1 gigahertzes frekvencia.

A Westel és a Pannon után Vodafone-t erősíti Suba 

Szeptembertől Suba János a Vodafone Magyarország vállalati kommunikációs igazgatójaként a sajtó- és médiakapcsolatokat, valamint a szponzorációt és rendezvényeket felügyeli majd.

Hét "főállású angyalt" kapott Magyarország 

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriuma hét pályamunka megvalósítását támogatja a "Többet érsz" program keretein belül. A győztesek a következő egy évben az általuk választott civil szervezetnél valósíthatják meg kitűzött céljaikat..

Automatikus emailfogadás a mobilokra 

A kínálatban eddig megtalálható BlackBerry szolgáltatás mellett június 2-tól a Vodafone új, Windows Mobile alapú ún. push e-mail szolgáltatást kínál előfizetőinek, Mobil Outlook néven. A push e-mail szolgáltatás előnye, hogy a levelek a felhasználó mobiltelefonjára automatikusan megérkeznek, így nem kell rendszeresen bejelentkezni és megnézni az e-mail fiókot, hogy érkezett-e új levél.

Jelkincstár-bővítés szabadon 

A Hallatlan Alapítvány és a Vodafone Magyarország Alapítvány együttműködésének legújabb fejleményeként elindult az online jelfeltöltés. A honlap legújabb fejlesztése, hogy a weboldalon regisztráló felhasználónak lehetősége nyílik jel feltöltésére videó formájában.

Jótékonykodni akar? Kaphat egy évet! 

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette „Többet érsz" programját, melynek keretében a szerencsés pályázók - teljes munkaidőben - egy éven keresztül dolgozhatnak „Angyalként" egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

Költségkímélés

Motorvásárláson töri a fejét? Most ezek a legnépszerűbb márkák

Motorvásárláson töri a fejét? Most ezek a legnépszerűbb márkák 

A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt.
Mi jöhet a kötvényalapok csodálatos éve után?

Mi jöhet a kötvényalapok csodálatos éve után? 

Szép hozamokat adott 2023 a kötvényalapok befektetőinek, ritka, hogy ilyen nagy áremelkedést lehet látni. De a jelenlegi állampapírhozamok sem éppen alacsonyak.

Pénzszerzés

Sokan vannak, akik életükben először nyitottak lakossági értékpapírszámlát

Sokan vannak, akik életükben először nyitottak lakossági értékpapírszámlát 

Tíz díjat - három elsőt, három másodikat és négy harmadikat - is elhozott a Privátbankár Alapkezelő Klasszis 2024 szavazáson az OTP Befektetési Alapkezelő.

Cégblog

Piacvezető távközlési cég lett a Veszprém Kézilabda Club partnere

Piacvezető távközlési cég lett a Veszprém Kézilabda Club partnere  

A Telekom helyett a 4iG támogatja Magyarország legsikeresebb, immár 28-szoros bajnok együttesét.

Klímablog

Nő a szakadék a vállalatok között

Nő a szakadék a vállalatok között  

A KPMG legfrissebb kutatása szerint a vállalatok megközelítőleg egyharmada érzi úgy, hogy készen áll az ESG-vel kapcsolatban közzétett adataira irányuló független tanúsításra


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo