Formabontó egérkísérlet

2018. augusztus 23. csütörtök - 20:08 / piacesprofit.hu
  •    

„Felbillentett” egeret hoz forgalomba a Logitech, amely könnyebben illeszkedik a kézhez, mint elődei, ráadásul kábel helyett Bluetooth kapcsolja számítógépünkhöz.

Az amerikai–svájci Logitech 37 éve viszi piacra egereit, és szeptemberben formabontó újdonsággal jelentkezik: az élére állított MX Vertical természetesebb tartást enged a kéznek.

youtube.com

youtube.com

Míg a hagyományos egereknél az asztal felé kell fordítanunk tenyerünket, hogy a hüvelykujjal oldalirányban mozgathassuk az egeret, az újnál olyan a kéztartás, mintha kezet nyújtanánk valakinek. A klikkelőgombot az egér felső, lejtős felületén helyezték el.

Már csak vállalatok vesznek PC-t
A második negyedévben több mint 62 millió személyi számítógépet adtak el a világon – hat év után először növekedett a PC-k iránti kereslet. A növekedés elsősorban vállalati vásárlásoknak tudható be.

A függőleges egérnek nincs vezetéke, Bluetooth révén kapcsolódik, beépített akkuja a gépről tölthető. Egyébként hasonló megoldásokkal már korábban is jelentkezett több gyártó, köztük a Microsoft, de valamilyen okból nem terjedtek el.

(Forrás: Neue Zürcher Zeitung)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor