oszkó péter

innováció, kkv innováció, oszkó péter, PP konferencia, versenyképesség

Oszkó: a megújulás a legfontosabb a versenyképességhez

Timár Gigi

Az innováció mindig rombol is, a felgyorsult evolúció pedig azt jelenti, hogy lesznek nagy nyertesek – akik képesek alkalmazkodni – és nagy vesztesek – akik képtelenek rá. Ez ma minden másnál fontosabb a cégek túlélése szempontjából is – mondta Oszkó Péter a Piac & Profit Cégvezetők Csúcstalálkozója 2017 konferenciáján.

Tovább olvasom »
induló vállalkozások, kockázati tőke bevonás, magvető tőke, oszkó péter, startup, vállalkozásfejlesztés

Aki pénzt kér, tanácsot kap, aki tanácsot, az pénzt

Timár Gigi

A startup szcénához illő módon, a Facebookon kezdett vitatkozni egymással Oszkó Péter, a PortfoLion kockázati tőke befektető cég eddigi vezetője és Kádas Péter, Traction Tribe vezetője. Az eredmény az lett, hogy a Budapest Business Meetup szervezésében egy szemtől szembeni vitának ültek neki. Ahol aztán meglepő módon rengeteg mindenben egyetértettek.

Tovább olvasom »
befektetés, innováció, jeremie, kockázati tőke, oszkó péter, startup

Ezek voltak 2013 legnagyobb magyar startup durranásai!

piacesprofit.hu

Oszkó Péter és az általa irányított, részben OTP tulajdonú kockázati tőkealapok, valamint a Tresorit szoftveres biztonsági cég és Szabó Balázs, a nemzetközi Forbes Magazinban megjelent cikke voltak a fő nyertesek az InsiderBlog által meghirdetett toplistán, amelyen a hazai startup közösség a 2013. Év legnagyobb startup sikereiről szavazott.

Tovább olvasom »
cégfejlesztés, innováció, kockázati tőke, kockázati tőke bevonás, oszkó péter, pénzszerzés

Bárki lehet célpont. De megéri?

Timár Gigi

A kockázati tőke manapság mondhatni „divatos” formája a pénzszerzésnek, de egyáltalán nem biztos, hogy minden cég számára jó megoldás. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért konferenciáján Dr. Oszkó Péter a Portfolion Zrt. elnök-vezérigazgatója abban segített, hogy mit kérhet, és mit várhat egy cég, ha kockázati befektető bevonásában gondolkodik.

Tovább olvasom »