horizont 2020

horizon 2020, horizont 2020, innováció, k+f, uniós források

Dupla magyar siker az uniós élmezőnyben

piacesprofit.hu

Magyarország szerepelt a legsikeresebben az EU Horizon 2020 legnagyobb presztízsű együttműködési pályázatán, a „Teaming” elnevezésű kutatási kiválósági programban. Két magyar kutatási kezdeményezés is a tíz nyertes európai kiválósági program közé jutott, a projektek összesen nyolcmilliárd forintot nyertek új orvostudományi és termelésinformatikai kutatócentrumok létrehozására.

Tovább olvasom »
h2020, horizont 2020, sikersztori

Magyar cég adja az innovációt a nagy nyertes projektben!

piacesprofit.hu

Magyar résztvevője is van annak a 29 tagú uniós konzorciumnak, amelyik hatalmas európai támogatást kapott mezőgazdasági és élelmiszeripari hulladékok újrahasznosítási modelljének kialakítására. A projekt összköltségvetése 15 millió euró. Az összefogást olyan nagynevű és múltú cégek is jegyzik, mint az olasz Barilla vagy a német Fraunhofer Intézet. Közép-Kelet Európát egyedül a magyar a Laser Consult Kft. képviseli. A közös projektjavaslat maximális pontszámot (15/15) elérve nyert támogatást.

Tovább olvasom »
h2020, horizont 2020, innovatív kisvállalkozás, k+f, kkv pályázat, uniós pályázat

Pályázzon, hogy pályázhasson!

piacesprofit.hu

Azért, hogy minél több hazai kkv pályázzon sikeresen a Horizont 2020 programban, külön pályázatot hirdetett meg a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal az ebben, valamint egyéb közös EU-s és regionális programokban való magyar részvétel ösztönzésére.

Tovább olvasom »
h2020, horizont 2020, kkv pályázat, kkv pályázatok, kkv-eszköz, uniós források, uniós pályázatok

Uniós pénz a kormány nélkül? Lehetséges!

Timár Gigi

A cégek nagy része az itthon elérhető uniós pályázatok lázában ég, pedig a hazai Operatív Programok révén elérhető összeg csak töredéke annak, amire közvetlen forrásként pályázhatnánk. Ráadásul 2020 után leginkább ilyenekre lehet majd építeni, épp ideje hát megtanulni a rendszert.

Tovább olvasom »
horizont 2020, kkv pályázat, siker, uniós pénz

Hármas magyar siker a H2020 programban

piacesprofit.hu

Több mint 1,3 millió eurót (404 millió forint) nyert három, magyar intézmény által koordinált kutatási pályázat az unió Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogramjának “kiválóság terjesztése és a részvétel szélesítése” elnevezésű alprogramjában.

Tovább olvasom »
horizont 2020, innovatív kisvállalkozás, kkv pályázat

A magyarok a legaktívabb pályázók

piacesprofit.hu

A magyar innovatív kis- és középvállalkozások (kkv) európai élvonalban vannak a 2014-2020-as időszakra szóló Horizon 2020 program kkv-pályázatán: a 35 uniós és a keretprogramhoz társult országból a hatodik legtöbb, 166 projektjavaslatot nyújtották be Brüsszelbe.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor