hatékony megbeszélés

facilitáció, hatékony megbeszélés, hatékony vezetés, hatékonyságnövelés, meeting, workshop

Itt találjuk a plusz teljesítményt a cégben

piacesprofit.hu

Hogyan lesz a munkatársak elkülönülő, személyes tudásából, az általuk birtokolt információ darabkákból közös, szervezeti tudás? Mi az a kkv-k által kevéssé használt fejlesztő- és tudásbővítő megoldás, amelyet a nagyobb cégek már jó ideje előszeretettel és sikerrel alkalmaznak? Hogyan lesznek elkötelezettebbek és hatékonyabb probléma megoldók a munkatársaink? A válasz mind három kérdésre ugyanaz: inspiráló workshopok és professzionálisan facilitált megbeszélési folyamatok segítségével.

Tovább olvasom »
facilitáció, hatékony megbeszélés, hatékonyságnövelés

Lerajzoljuk, hogyan lesz jobb a cége?

piacesprofit.hu

Gyakran előfordul, hogy egy megbeszélésen úgy tűnik, mind egyetértünk – valójában viszont mindenki mást értett és a végeredmény teljes káosz. Ebben – is – segít a facilitáció. Ha pedig képeket használunk, még hatékonyabb lesz a végeredmény.

Tovább olvasom »
hatékony kommunikáció, hatékony megbeszélés, meeting szabályok, virtuális iroda, virtuális meeting

Értekezlet virtuálisan? Miért ne!

piacesprofit.hu

Ki mondta, hogy egy csapat csak akkor tud együtt gondolkozni, ha fizikailag is együtt vannak a tagjai? A távolról dolgozás korszakában az ötletelő értekezleteket sem kell az irodában tartani. Ahhoz azonban hogy hatékony legyen a virtuális brainstorming, meg kell tanulni az alapvető szabályait. Elsőre talán bonyolultnak tűnik, de hamar bele lehet jönni. Egy-két próbálkozás, és máris olyan olajozottan zajlanak majd a távoli megbeszélések, mint egykor az irodai meetingek.

Tovább olvasom »