csomag

csomag, fenntarthatóság, sport

Sokkal kevesebb papírban is elférnek a cipők

Kriston László

A német sportruházati óriás, a Puma 21 hónapot töltött azzal, hogy zöld alternatívával rukkoljon elő a megszokott, papírból készült cipődobozok helyett. A váltással a vállalat célja az anyaghasználat és a szeméttermelés csökkentése. Vállalása szerint a társaság 2015-re termékskálája felét fenntarthatóvá teszi.

Tovább olvasom »
amerika, csomag, obama, válság

Három ellenzéki szavazattal nyert Obama

MTI

Az amerikai képviselőház után a szenátus is megszavazta helyi idő szerint pénteken a gazdaságélénkítő programcsomag végső változatát, amelyről két nappal korábban született megállapodás az alsó-, illetve a felsőház által elfogadott törvényjavaslatokat összehangoló konferencia ülésén

Tovább olvasom »
csomag, mentőcsomag, otp, válság

Felcsuti: “Mondjuk ki bátran, az OTP-re gondoltak”

PP/MTI

“Nem a devizahitelek magas aránya tette sérülékennyé Magyarországot, hanem a túlzott fogyasztás” – jelentette ki Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke. A gazdaság minden szereplője eladósodott, ami a belföldi megtakarítások alacsony szintje miatt technikailag csak importált forrásokból tudott megvalósulni. Anticiklikus politikára a bankvezér szerint nincs mód, mert az ahhoz szükséges pénzt elfogyasztotta az ország.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor