Itt a lehetőség éttermi beszállítóvá válni!

2016. szeptember 08. csütörtök - 17:18 / piacesprofit.hu
  •    

A felelősen gondolkodó, magyar alapanyagot előnyben részesítő éttermek és az őket kiszolgálni képes termelők számára szervez találkozási platformot a Felelős Gasztrohős. Még lehet jelentkezni!

A Felelős Gasztrohős Alapítvány 2015-ben indított Gasztro Randi nevű programjának célja, hogy elősegítse a párbeszédet és a beszállítói együttműködések kialakítását a hazai termelők és vendéglátóhelyek között.  2015-ben két alkalommal rendeztünk Gasztro Randit, amelyeken 15 étterem vezetője és 15 Budapest környéki termelő ismerkedhetett meg egymással.  A találkozók eredményeként számos beszállítói szerződés köttetett meg, és van érvényben a mai napig.

2016. októberére újabb, nagyobb szabású Gasztro Randi megrendezését tervezzük, amelyre olyan termelőket szeretnék meghívni, akik az alábbi kritériumok mindegyikét teljesítik.

megkapták a pénzüket a gazdák

Kép: EU

Kritériumok:

  • Minimum heti egyszer vállal beszállítást Budapestre vagy az alábbi városok egyikébe: Zebegény, Székesfehérvár, Őriszentpéter, Szekszárd, Bázakerettye
  • Zöldséget, gyümölcsöt vegyszermentes gazdaságból szállít
  • Húst és tejterméket szabadon tartott állattartásból szállít
  • Számlaképes
  • Rendeléseket e-mailen, telefonon, sms-ben is fogad
  • Meg tudja mondani előre, hogy milyen mennyiségeket tud szállítani, és mi az a minimum mennyiség, amit kiszállít
  • A lehetőségeihez mérten rugalmas
  • Hosszú távú együttműködésekben gondolkodik, és nyitott a vendéglátóhelyek igényeire, a közös problémamegoldásra

Az októberi rendezvényekre a Fenntartható Vendéglátóhely minősítést elnyert vendéglátóhelyek képviselői mellett bármelyik érdeklődő vendéglátó egység képviselőit szeretettel várjuk. Tudjuk, hogy számukra a kölcsönös szimpátia mellett igen fontos a termékek minősége, ezért a termelőket arra bíztatjuk, hogy hozzanak bemutatót, kóstolót a kínálatukból.

Amennyiben Ön is szívesen részt venne az eseményen, kérjük, jelezze Horváth Boldizsárnak ([email protected]) 2016. szeptember 18-ig!

A szervezőkről:

A Felelős Gasztrohős Alapítvány célja a fenntartható étkezés gyakorlatának elterjesztésére és a hazai vendéglátóhelyek környezetbaráttá tétele.