személyi hitel

gyorskölcsön, személyi hitel

Azonnali pénzre van szüksége? Akkor ezt tudnia kell

piacesprofit.hu

Léteznek élethelyzetek, amelyben azonnali anyagi segítségre van szükségünk. Ilyenkor jó megoldást kínál a szabad felhasználású személyi kölcsön, amit akár 24 órán belül kézhez kaphatunk ingatlanfedezet nélkül. A szabad felhasználású konstrukciónak köszönhetően akár több célunkat megvalósíthatjuk egyetlen kölcsönnel; befizethetjük a gyermekünk tandíját, a fennmaradó összegből pedig vásárolhatunk otthonra egy új hűtőszekrényt.

Tovább olvasom »
promóció, Provident, személyi hitel

TOP 5 tipp az újévi fogadalmak betartásához

Promóció

Új év, új élet – nem igaz? Sajnos a legtöbbször nem. A statisztikák alapján az év elejei lelkesedés, az újévi fogadalmak általában január közepén jut el a megvalósításra tett kísérletig, a legtöbbször pedig egy hónapon belül elhal a motiváció. Ennek azonban nem kell így lennie! Eláruljuk, mire érdemes figyelni, ha azt akarjuk, hogy a szilveszteri energiák felhasználásával sikeres legyen az életmódváltás.

Tovább olvasom »
black friday, fekete péntek, személyi hitel

Még Black Friday-kor sem érdemes elmenni a falig

piacesprofit.hu

A karácsonyi szezonban a személyi kölcsönök iránti igény is fokozódhat, de nem szabad elhamarkodottan dönteni. Egy 500 ezer forintos hitelnél a legjobbak és legdrágábbak között 300 ezer forint, egy 1,5 milliósnál akár 700 ezer forint eltérés is lehet a visszafizetendő összegben a BankRáció.hu szerint.

Tovább olvasom »
bankok, hitel, kölcsön, személyi hitel

Hitelt hitelre halmozunk

piacesprofit.hu

A Bankkalkulátor.hu adatai szerint egy év alatt jelentősen erősödött a lakosság hitelfelvételi aktivitása, a portál az idei első negyedévben 65 százalékkal több személyihitel-igényt közvetített a vele kapcsolatban álló pénzintézeteknek.

Tovább olvasom »
hitel, jelzálog, kamatcsökkenés, személyi hitel, thm

Lakáshitelek – még mindig van lejjebb

piacesprofit.hu

Az alacsony kamatkörnyezet miatt a lakáshitelek és a személyi kölcsönök kamata is a mélybe süllyedt. Ma már ott tart a piac, hogy a legjobb személyi kölcsönök alig több mint 7 százalékos thm-mel igényelhetőek, ami kedvezőbb bizonyos jelzálog alapú lakáshiteleknél is.

Tovább olvasom »
iskolakezdés, lakossági hitelek, személyi hitel

Rákaptak az online személyi hitelre a magyarok

piacesprofit.hu

Egyre többen vannak és egyre nagyobb összeget igényelnek a személyi kölcsönre szerződők. Az éppen egy éve a magyar piacon megjelent online személyi kölcsön is a várakozások felett teljesít, olyannyira, hogy még a korábban a személyi kölcsönök esetében tapasztalt nyári uborkaszezon miatti visszaesés is elmaradt.

Tovább olvasom »
eladósodás, hitelfelvétel, kamat, lakáshitel, személyi hitel

Újra megőrülünk a hitelért?

piacesprofit.hu

Olyan erőteljes volt a hitelkereslet 2017 májusában, amire legutóbb 2008-ban volt példa: lakáshitelből közel 60 milliárd forint értékben, személyi kölcsönből 30 milliárd forint értékben helyeztek ki a bankok. Mindemellett a lakosság továbbra is a szükségesnél magasabb kamatot fizet, köszönhetően a nem körültekintő választásnak. Vajon bajt hozhat a hitelfelvétel erőteljes növekedése, vagy ma teljesen más a hitelpiac, mint a válságot megelőzően? Kiderül a Bankmonitor.hu alábbi gyorselemzéséből.

Tovább olvasom »
áruhitel, hitel, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, karácsonyi szezon, személyi hitel

Mire figyeljük áruhitel felvételekor?

piacesprofit.hu

Karácsony előtt sokan döntenek úgy, hogy ilyenkor fokozottan hirdetett áruhitelből vagy személyi hitelből vásárolnak ajándékot. A hitel visszafizetése jelentős megterhelést is jelenthet, ezért érdemes alaposan megfontolni és körüljárni az ilyen hitelfelvételeket. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
áruhitelek, lakossági hitelek, személyi hitel

Áruhitel vagy személyi hitel? Százezerbe kerülhet a rossz döntés

piacesprofit.hu

Míg a csökkenő kamatkörnyezet a személyi hitelek kamatait jelentősen, 10 százalék körüli szintre mérsékelte, az egyik konkurens hitelkonstrukció, az áruhitelek kamataira nem volt ekkora hatással. Egy 800 ezer forint összértékű vásárlás esetén a legolcsóbb személyi hitellel akár 300 ezer forinttal alacsonyabb lehet a teljes visszafizetendő összeg, mintha ugyanezt drága áruhitelekből finanszírozza a vásárló – derül ki a BankRáció.hu közleményéből.

Tovább olvasom »