költségtakarékosság

kiszervezés, költségkímélés, költségtakarékosság, outsoucing, pénzügyi intelligencia, pénzügyi tudatosság, pr, spórolás, zöld iroda

Bevált spórolási trükkök kisvállalatoknak

Timár Gigi

A legtöbb vállalkozás számára a költséghatékony működés – na jó, pontosabban fogalmazva a spórolás – a mindennapi döntések fontos része. Sok-sok tanácsot lehet kapni, hogy hogy lehet megfogni pár forintot. Mi most olyanokat mutatunk az Open Forum bejegyzése alapján, amelyeket konkrét vállalkozók már kipróbáltak és hasznosnak találtak.

Tovább olvasom »
költségtakarékosság, nyomtatás, takarékosság

Spóroljunk a patronnal!

piacesprofit.hu

A nyomtató festék drágább mint egy francia parfüm, mégis pazaroljuk. Pedig ha a használati szokásainkon változtatunk egy kicsit, jelentős megtakarítást is elérhetünk. Az OKI szakértői adnak tippeket!

Tovább olvasom »
barter, energiatakarékosság, költségtakarékosság, munkahelyi motiváció, takarékosság, tudatos fogyasztás

8+1 tipp a rejtett költségek csökkentésére

Timár Gigi

Az irodai működésnek tulajdonképpen mindegy egyes elemén lehet takarékoskodni, ha jobban megnézzük. A folyamatos, apró változtatásokkal pedig végül jelentős megtakarítást is elérhetünk. Ehhez pedig elsősorban az agyunkra van csak szükség – hogy átgondoltan tegyük amit teszünk.

Tovább olvasom »
költséghatékonyság, költségtakarékosság, munkaszervezés

Egy jó terv aranyat ér!

piacesprofit.hu

Egy jó termelési terv lehet a kulcsa annak, hogy az adott piaci keretek között a maximumot hozzuk ki a vállalkozásunk kapacitásaiból, márpedig hosszú távon akár ezen is állhat vagy bukhat a siker. Segítünk, mikre figyeljen, amikor a tervet írja.

Tovább olvasom »