kaszinó

amerikai elnökválasztás, csőd, donald trump, fizetésképtelenség, hazugság, kaszinó, mogul, szálloda, szerencsejáték, tartozás, trump, üzletember

Hatszor ment csődbe eddig az új amerikai elnök

piacesprofit.hu

Több mint negyedévszázada hajtja az összeomlásba vállalatbirodalmát a frissen beiktatott amerikai elnök. Hatszor lett fizetésképtelen, ötször Atlantic Cityben csődölt be, egyszer New Yorkban. Többször még azt is kétségbe vonták, hogy egyáltalán milliárdos-e. Annyi biztos, csődjei során legalább 5,5 milliárd dolláros adósságot halmozott fel, de a valós végösszeg ennél is több.

Tovább olvasom »
kaszinó, szerencsejtáék, uniós szabályozás

A pénznyerő automaták után is fizethet az állam

piacesprofit.hu

A pénznyerő automaták kaszinókon kívüli üzemeltetését tiltó magyar jogszabály ellentétes lehet a szolgáltatásnyújtás szabadságának elvével – közölte az Európai Bíróság. Amennyiben a nemzeti jogalkotó olyan engedélyt von vissza, amely annak jogosultját valamely gazdasági tevékenység folytatására jogosítja fel, köteles ésszerű kompenzációs rendszer, vagy olyan átmeneti, megfelelő tartamú időszak előírására, amely lehetővé teszi a jogosult számára az ahhoz való alkalmazkodást

Tovább olvasom »
élhető város, kaszinó, las vegas, szerencsejáték, usa, zöld gazdaság

Ökoközpont lesz a bűn városából?

klímablog

Évente 40 millió turista látogat el a szerencsejátékok fellegvárába. Nem véletlenül nevezik Sin City-nek, vagyis a Bűn Városának a nevadai kaszinóparadicsomot: a pénzszórás, a vásárlás, a pazarlás, az energiafaló fényreklámok világfővárosa. Hogyan lehet hát környezetbarát? A város vezetése kitalálta. A mosoda már LEED-minősítést kapott.

Tovább olvasom »
gyurcsány, kaszinó, sukoró

Sukorói ügyletek: “a József nádor tér irányított”

MTI

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint egyértelműen megállapítható, hogy a Pénzügyminisztériumból irányították a törvénytelen sukorói telekcserét. A fideszes országgyűlési képviselő Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: minden kétséget kizáróan kiderült, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tudott arról, hogy csak a jogszabályok megszegésével bonyolítható le az említett ügylet. A befektetők egyik fő kérése ugyanis az volt a kormányhoz, illetve a miniszterelnökhöz, hogy a Velencei-tó partján lévő telket csere útján szerezzék meg, kizárva ezzel a nyilvános pályáztatást és a versenytársakat – fűzte hozzá.

Tovább olvasom »
kaszinó, orbán, sukoró

Nem tagadják: Lauder és Orbán Martonyinál találkoztak

PP/MTI

Valóban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök a sukorói kaszinóberuházás egyik megálmodójával, Ronald Lauderrel – írta a Hírszerző kedden. A hírportálnak Havasi Bertalan, a kormányfő sajtóstábjának vezetője megerősítette az információt, miszerint találkozott Orbán és Lauder. Arra a kérdésükre azonban, hogy mikor volt a találkozó, miről beszélt Orbán és Lauder, és miben állapodott meg, nem kaptak választ – írják. Havasi a Hírszerzőnek azt mondta: Orbán “rendszeresen találkozik külföldi befektetőkkel, korábban például arab, indiai, kínai üzletemberekkel is tárgyalt már, mindig a magyar gazdaság érdekeit szem előtt tartva. Ezen találkozók sorába illeszkedett az említett megbeszélés is”.

Tovább olvasom »