European Business Awards

ebay, European Business Awards, rsm hungary, üzleti verseny

Indul a 2017/18. évi European Business Awards verseny

piacesprofit.hu

A legjelentősebb európai üzleti versenynek számító European Business Awards immár 11. alkalommal indul el, hogy a pályázó cégek közül a neves szakmai zsűri kiválaszthassa azon társaságokat, amelyek működése példa értékű. A megújuló verseny során minden országban kategóriánként kerül majd kiválasztásra egy-egy vállalat, amely a nemzeti bajnoki címet megszerezve bizonyíthatja sikerességét. A legjobbak pedig ringbe szállnak az összeurópai megmérettetésben is – írja az RSM Hungary.

Tovább olvasom »
European Business Awards, innováció, kkv pályázat, startup

Versenyre fel magyar vállalkozások

piacesprofit.hu

Idén 9. alkalommal várja a magyar cégek pályázatát az Európai Üzleti Díj (European Business Awards), amely iparágtól és mérettől függetlenül értékeli a sikeres vállalkozások teljesítményét. Az idei versenyen 8 kategóriában várja az indulókat július elsejéig a nemzetközi zsűri.

Tovább olvasom »
biofilter, European Business Awards, újrahasznosítás

Magyar cég Európa legjobb vállalkozásai között

piacesprofit.hu

Európa 10 legjobb vállalkozása közé sorolták a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-t és tulajdonos vezérigazgatóját, Deák Györgyöt az European Business Awards „Az Év Vállalkozója” díjának rangsorában. Európa 29 országából több mint 600 európai vállalkozás mérette meg magát a kiemelkedő és innovatív vállalati teljesítményt elismerő díjakért folyó versenyben.

Tovább olvasom »