demján

csányi, demján, lista, otp, toplista, vagyon

Még mindig Csányi Sándor a leggazdagabb

Jelentős változások zajlottak le a leggazdagabb magyarokat összesítő lista dobogóján, ugyan az első helyet még őrzi Csányi Sándor, ám már szorosan a nyomában van Várszegi Gábor és Bige László, míg a korábbi éllovas Demján Sándor már csak a negyedik helyre tudott felkapaszkodni.

Tovább olvasom »
demján, gazdaságpolitika, széchenyi

Demján: Orbán Viktor sem tud újságpapírból eurót csinálni

MTI

Ismét jelentős az érdeklődés a Széchenyi Kártya iránt, ami azt jelzi: a kis- és középvállalkozások (kkv) hitelhez jutása szempontjából életszerű, nem “íróasztalnál kitalált” programról van szó – mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke csütörtökön Debrecenben, egy gazdasági fórumon.

Tovább olvasom »
demján, kkv, mkik, vosz

Demján: nem tudnak jövedelmezőek lenni a kkv-k

MTI

Szemléletváltásra van szükség, a politika teremtse meg a gazdaság számára a megfelelő körülményeket a versenyképes adórendszerrel, a vállalkozások likviditásának biztosításával – mondta Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke szerdán a Fidesz elnöke által kezdeményezett gazdasági konzultáción, Budapesten.

Tovább olvasom »
demján, eb, gdp, mkik, oszkó, vosz

Sokan elmondták: mire számíthatunk 2010-ben?

PP/MTI

Jövőre éves szinten már csak fél százalékos gazdasági csökkenés várható Magyarországon, 2011-ben pedig a növekedés 3,1 százalékos lehet az Európai Bizottság szerint. A vállalkozói szövetségek szerint szégyenkeznivalónk nincs, ám az állam tehetne többet is a kereskedelem élénkítéséért.

Tovább olvasom »
bajnai, demján, gyurcsány, vosz

Gyurcsány: nincs recept a válságkezelésre

piacesprofit.hu

Százmilliárd forint értékű forgóhitel támogatást kínál az állam a Magyar Fejlesztési Bankkal Zrt.-vel közösen, amelyhez a vállalkozások a takarékszövetkezetekben juthatnak hozzá, jelentette be Bajnai Gordon, nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a Vállalkozók Napján rendezett gazdaságpolitikai fórumon. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének rendezvényén részt vett még Gyurcsány Ferenc miniszterelnök; Veres János pénzügyminiszter; Korózs Lajos a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára; Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke; Bartha Ferenc, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának elnöke; Békesi Ferenc, a VOSZ Gazdasági Bizottság elnöke; Bod Péter Ákos, az MNB korábbi elnöke, egyetemi tanár; Kupa Mihály, volt pénzügyminiszter és Lengyel László, a Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Tovább olvasom »