crowdsourcing

cégfejlesztés, cégvezető, cégvezetői csúcs, crowdfunding, crowdsourcing, felhő, innováció, jövő, kkv, outsourcing, profilváltás, szervezetfejlesztés, technológia

A bizonytalan jelekre is ugrani kell manapság

piacesprofit.hu

A kibontakozó trendeket nagyon nehéz korán és időben megragadni. Mégis vannak a holnap tendenciáit intuitívan érzékelni képes cégvezetők. Az általuk vezetett cégek lesznek képesek fennmaradni – mondta a Piac & Profit által rendezett Cégvezetők Csúcstalálkozóján Rosta Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető docense.

Tovább olvasom »
crowdsourcing, közösségi finanszírozás, startup

Ötletes magyar fejlesztés bringásoknak

piacesprofit.hu

Egyre több hazai projekt kerül be a közösségi finanszírozás világába. A Nyírádi család által még 2010-ben megkezdett fejlesztés most jutott el abba a szakaszba, hogy az első széria legyártásához, illetve annak béta teszteléséhez megszerezzék a szükséges anyagi forrásokat, ezúttal az Indiegogo segítségével.

Tovább olvasom »
crowdsourcing, hatékonyságnövelés, hr, kiszervezés, munkaerő felvétel, toborzás

Érdemes kiszervezni a munkaerő-toborzást is

piacesprofit.hu

Valamennyi cég működésének kulcsfontosságú eleme a megfelelő alkalmazottak felkutatása. A munkatársat keresők az esetek többségében szeretik elkerülni egy harmadik fél, toborzó vagy közvetítő bevonását az álláskeresés folyamatába. Pedig ezen a területen éppoly hatékony lehet a „kiszervezés”, ahogy máshol már bizonyított.

Tovább olvasom »