citibank

bank, befektetés, citibank

A legjobb külföldi banknak választottak a Citibankot

piacesprofit.hu

A Citibank Magyarország – immáron a negyedik egymást követő évben – az idén ismét elnyerte az EMEA Finance nemzetközi pénzügyi magazin Legjobb befektetési bank Magyarországon díját a 2011-es Europe Banking Awards díjprogramban. E rangos elismerés mellett a Legjobb külföldi bank Magyarországon díjat is a Citibank Magyarország kapta.

Tovább olvasom »
citibank

Internetes biztonságikód-szolgáltatás a Citibanktól

Sajtóközlemény

A Citibank Magyarország hitelkártya-birtokos ügyfeleinek elsőként van hozzáférésük a magyar piacon az ingyenes, 3-D Secure technológián alapuló internetes biztonságikód-szolgáltatáshoz, amely nagymértékben megnöveli a hitelkártyákkal történő internetes vásárlások biztonságát a partner online kereskedelmi hálózatokban.

Tovább olvasom »
citibank

Új ajánlat a Citibanktól

Sajtóközlemény

A Citibank Magyarország ügyfelei mostantól igényelhetik a kimagasló kedvezményt kínáló Citi Plusz csomagajánlatot, amelyben a Citibank legnépszerűbb és legversenyképesebb termékeit egyszerűsített és gyorsított, egyablakos igénylési folyamatban kaphatják meg. Ez a nagyon vonzó ajánlat lefedi az ügyfelek alapvető banki termékek iránti igényeit, magában foglalja a minden csatornán korlátlanul ingyenes hazai forinttranzakciókat biztosító Citibank 0 Ft-os bankszámlát, kiegészítve a kimagasló, 4,5 százalékos kamatozású látra szóló Citi Plusz takarék számlával, valamint a kedvezményes feltételekkel kínált, megújult Citi Life hitelkártyát.

Tovább olvasom »
citibank, csr

Egyetemistákat támogat a Citibank

Sajtóközlemény

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozások Pénzügyei Tanszékének százhatvan hallgatója vesz részt a 2011/2012-es Citibank–Corvinus Egyetem Oktatási Programban, amelynek célja az oktatás színvonalának növelése. Az idei programindító rendezvényt október 27-én tartották, amelyen a Citibank által alapított Legjobb végzős hallgató díjat ketten vehették át, és Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója interaktív fórumot tartott a diákokkal, amelynek alapjául a „Citi működése a változó globális környezetben” című előadása szolgált.

Tovább olvasom »
citibank

Újabb elismerés a Citibanknak

Sajtóközlemény

A Citibank Magyarország ma bejelentette, hogy a treasury és kereskedelemfinanszírozási üzletágát egymás után másodszor választották elsőnek az Euromoney éves, pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó véleményfelmérésében. Amellett, hogy a Citi Magyarországon az idén is megszerezte az első helyet, globálisan immáron ötödször, továbbá öt régióban, illetve összesen 13 országban is első helyezést kapott az ügyfelek szavazatai alapján az idei felmérésen.

Tovább olvasom »
citibank, csr

40 ezren dolgoztak egyszerre a jó cél érdekében

Sajtóközlemény

Az immáron hatodik éve megrendezett Citi Globális Közösségi Napon a Citibank Magyarország önkéntes dolgozói a programban világszerte részt vevő kollégáikkal együtt ismét bizonyították a helyi közösség szolgálata iránti elkötelezettségüket. Október 22-én, szombaton, a Citibank Magyarország önkéntes dolgozói egy budapesti speciális oktatási feladatokat ellátó iskola felújításán dolgoztak, amikor globális szinten a Citi mintegy 40 ezer önkéntese a világ 78 országában közel 1100 projektben vett részt.

Tovább olvasom »
citibank, csr, környezetvédelem

15 ezer fát ültettek Törökbálinton

Sajtóközlemény

Az idén ősszel 15 ezer csertölgy facsemetét ültetnek el Törökbálint erdőségeiben, a szélviharok nyomán károsodott akácos pótlására. A csertelepítés egyben a természetes élőhely rehabilitációját is szolgálja, hiszen a tájidegen állományok helyére így őshonos, a természeti csapásoknak jobban ellenálló erdőtömbök kerülhetnek.

Tovább olvasom »
citibank, kkv hitel, kkv pályázat, Kombinált Hitel Garanciával

Segítik a kkv-k pályázatait

Sajtóközlemény

A Citibank az elsők között csatlakozott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett Kombinált Hitel Garanciával (KHG) elnevezésű programhoz, amely lehetővé teszi a bank kis- és középvállalati ügyfelei számára, hogy egyablakos ügyintézéssel, a bankhoz nyújtsák be a KHG-eljárásba bevont Gazdasági Operatív Program, illetve Közép-Magyarországi Operatív Program keretében kiírt pályázatokhoz kapcsolódó pályázati dokumentációt és hiteligényléseket.

Tovább olvasom »
citibank, csr

Felelős vállalatokat díjaztak

Sajtóközlemény

A NESsT és a Citibank szeptember 29-én győzteseket hirdetett az üzleti szférában megszervezett 2010/2011. évi NESsT-Citibank Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Verseny résztvevői között. A díjakat Roxana Damaschin-Tecu, a NESsT európai vállalkozásfejlesztési igazgatója és Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója adta át. A versennyel az üzleti szférában működő társadalmi vállalkozások fejlődését kívánják elősegíteni.

Tovább olvasom »
bank, citibank, online vásárlás

Gyorsabb nemzetközi utalás a Citibanknál

Sajtóközlemény

A Citibank Magyarország ügyfelei mostantól azonnali, valós idejű bankszámlák közötti online átutalást végezhetnek a világ 26 országában a Citibanknál vezetett saját bankszámlájukra, továbbá családtagjaik vagy üzleti partnereik egyéni Citibank bankszámláira. Ez az új, innovatív digitális szolgáltatás a Citi páratlan globális hálózatára építve nyújt egyedülálló értéket a Citibank ügyfeleinek a világ minden táján.

Tovább olvasom »
citibank

Új lehetőség a Citibanknál

Sajtóközlemény

A Citibank Magyarország a fejlett technológián alapuló, innovatív CitiPlanner elemzőprogrammal újítja meg világszínvonalú Citigold befektetési tanácsadási szolgáltatását. Ez az innovatív program támogatja a magasan képzett Citigold személyi bankárok munkáját az egyedi ügyféligényekre épülő portfólió-kialakításban és -kezelésben. A személyre szabott befektetési ajánlatokat a CitiPlanner segítségével – minden egyes Citigold ügyfél esetében – az ügyfél pénzügyi hátterének, kockázati profiljának, életstílusbeli igényeinek és pénzügyi céljainak felmérése alapján határozzák meg.

Tovább olvasom »
bank, bankszámla, citibank, kkv

25 hétig ingyenes számlahasználat a Citibanktól

Sajtóközlemény

A jelenlegi gazdasági környezet hatására egyre több kis- és középvállalkozás működésében jól megfigyelhető tendencia a fokozott árérzékenység. A mostani kihívásokkal teli időszakban a működési költségek csökkentése továbbra is életfeltétel a legtöbb kkv számára.  Míg azonban – közvetlenül a gazdasági válság kitörését követően – a vállalkozások vezetői elsősorban az olyan nagyobb költségterheket csökkentették, mint a bér-, a marketing-, vagy éppen az IT kiadások, addig manapság már az olyan kisebb volumenű költségeket, mint például a számlavezetési szolgáltatások díjait is nagyon alaposan felülvizsgálják a kkv-k. A Citibank tapasztalatai szerint a megfelelő pénzügyi szolgáltató kiválasztása éves szinten akár több százezer forintos megtakarítást is jelenthet egy vállalkozásnak.

Tovább olvasom »
citibank, díj, oktatás

Diákoknak adott díjat a Citibank

Sajtóközlemény

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozások Pénzügyei Tanszékről négy mesterszakon tanuló egyetemi hallgató nyert díjat az idei Citibank Esettanulmányi Versenyen, amely a nyolcadik éve zajló Citibank–Corvinus Egyetem Oktatási Program része. A díjakat Batara Sianturi, a Citibank elnök-vezérigazgatója, Dr. Virág Miklós, tanszékvezető és Fiáth Attila, a tanszék egyetemi docense adta át június 28-án egy ünnepségen.

Tovább olvasom »