általános szerződési feltételek

általános szerződési feltételek, ászf, jogi kisokos, online értékesítés, online kereskedelem

ÁSZF: jó lesz a konkurenciáé?

piacesprofit.hu

Az online értékesítéssel foglalkozó kkv-k többsége szerencsére azt már tudja, hogy a jogszerű működéshez szükség van az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) megfogalmazására és közzétételére. Azonban sokan nem akarnak ügyvédet megfizetni, hogy egyedi szerződést hozzon létre a cég számára. Használhatjuk másokét? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
adásvételi szerződés, általános szerződési feltételek, e-kereskedelem, elektronikus kereskedelem, elektronikus közigazgatás, európai bizottság, fogyasztóvédelem, online értékesítés, panaszkezelés, szerződés, ügyfélpanasz, webáruház, webshop

Fontos változás a netes kereskedőknek!

piacesprofit.hu

Február 15-től a gyakorlatban is elindult a fogyasztói panaszok hatékony, elektronikus kezelésére létrehozott online vitarendezési platform (OVR). Az Európai Bizottság által működtetett online platform a mindennapos üzleti gyakorlat szempontjából is hozott lényeges jogi változásokat”– tájékoztat Torsten Braner, a Taylor Wessing e|n|w|c ügyvédi iroda jogásza.

Tovább olvasom »
általános szerződési feltételek, jogi kisokos, szerződés

Amit tudni kell az „apró betűs részről”

piacesprofit.hu

Szerződések által meghatározott világban élünk, egyre többször találkozunk azonban olyan esettel is, amikor nem egyedi a megállapodás. Az „Általános Szerződési Feltételekről” és még inkább azok apró betűs részeiről a legtöbbünknek vannak kellemetlen élményei. A Piac&Profit szakértője segít áttekinteni, mi is ez.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor