Cube FM – Partner az alkotásban

2012. szeptember 18. kedd - 15:46 / kfarkas
  •    

Kkv-ként is fel lehet venni a versenyt a multikkal, mi több, együtt is lehet működni velük – vallja Káldi Gergely, a Cube FM Kft. ügyvezetője. Épületüzemeltetőként azonban cége a kkv-kat is szeretné kiszolgálni.

Az ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó cég szolgáltatásai a műszaki ellenőrzési területen túl javításra, épületfelügyeletre és a létesítményhez kapcsolódó teljes körű infrastrukturális szolgáltatásokra (takarítás, őrzés-védelem, recepciós szolgáltatások, hulladékkezelés, kertészeti munkálatok), valamint az üzemeltetéssel kapcsolatos gazdasági és adminisztratív teendőkre is kiterjednek.

– A partnerség nálunk elsősorban felelősségvállalást jelent, nem csak magas minőségű, tulajdonosi szemléletű szolgáltatást – hangsúlyozza Káldi Gergely. – Ezt sugallja a cég új arculata is. A kocka a megbízhatóságot, a sokoldalú, kiszámítható működést és az egyszerűséget, problémamentességet egyaránt kifejezi.

Elérhetőség
Cube Facility Management Kft.
1131 Budapest, Dolmány u. 12.

A cég az elődei révén tízéves tapasztalattal rendelkezik az épületüzemeltetés területén, így akár multicégek elvárásainak is képes megfelelni. Ezt bizonyítja többek között az Audi Hungaria Motor Kft.-vel való sikeres és fejlődő együttműködés, amelynek eredményeként nemzetközi cégek tenderében magyar kkv-ként eséllyel indul a Cube FM. Ez a partnerség példa arra, hogy igenis van fogadókészség a nemzetközi cégek részéről is a magyar kkv-szolgáltatásokra.

– A „multis” tapasztalatokat szívesen megosztjuk partnereinkkel, de missziónknak tekintjük azt is, hogy a hazai kkv-kal is megismertessük, milyen előnyökkel jár az épületüzemeltetés kiszervezése. Saját kézben tartani sokszor már egy kisebb termelő vállalat esetében sem célszerű üzemgazdasági szempontból. A profi facility management szolgáltató bevonása a hatékonyság növekedése révén jelentős megtakarítást eredményezhet, a minőség javításán túl. Cégünk professzionális minőségbiztosítási rendszere mellett felelősségbiztosítással is rendelkezik, így a megrendelő nagyobb biztonságban van.

A megfelelő minőség fenntartásához arra van szükség, hogy valamennyi alkalmazott a magáénak érezze a céget. Ezért a Cube FM Kft.-nél külön figyelmet fordítanak munkavállalóik motivációjára, a karrier- és képzési lehetőségekre.

– Ez azt is jelenti például, hogy egy német környezetben dolgozó takarítónak nyelvi képzést teszünk lehetővé. Így ő is jobban érzi majd magát a munkahelyén, és a megbízó számára is magasabb szintű szolgáltatást tudunk nyújtani.