K&H-Piac&Profit: „Üzleti Tippek” zárórendezvény

2011. május 30. hétfő - 12:26 / PP Konferenciaközpont
  •    

A  K&H Bank és a Piac&Profit üzleti magazin közös rendezvénysorozata, az „Üzleti Tippek" május 26-án az utolsó állomásához érkezik. Budapesten nyitott és zár a kkv-k döntéshozói számára összeállított tematikájú konferenciasorozat.

A K&H-Piac&Profit:

„Üzleti Tippek"

konferenciasorozat záró rendezvény

  • Helyszín: Budapest, Best Western Hotel Hungária (Rákóczi út 90.)
  • Időpont: 2011. május 26. 9.00-15.30
  • Sajtótájékoztató időpontja: 11.00-11.30. A teljes tematika itt található.

A sorozatzáró konferencián dr. Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára tartja a nyitóelőadást.

A konferenciasorozatról

Február 17-én  budapesti nyitórendezvénnyel indult a  K&H Bank és a Piac & Profit üzleti magazin országos konferenciasorozata a kis és középvállalatok döntéshozói számára. Az első rendezvény nyitóelőadását Cséfalvay Zoltán, az NGM stratégiai államtitkára tartotta meg, ott jelentette be először a kormány adminisztrációsteher-csökkentési programját. A 11 konferenciából álló rendezvénysorozat döntő többségében állandó előadókkal és programokkal szinte hetenként más más városban, régióközpontban (Debrecen, Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Kecskemét, Pécs, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Szeged, Budapest) nyújtott sok hasznos információt a kkv-knak. Szinte minden helyszínen a helyi polgármester, illetve annak helyettese köszöntötte a konferencia résztvevőit. Összességében, a záró rendezvénnyel együtt jóval több mint 1000 kkv döntéshozó hallgatta végig az előadásokat, s használta ki a közvetlen konzultációs lehetőségeket az előadókkal.

A konferenciasorozat a K&H Bank nagy sikerű rendezvénysorozata, az „Üzleti tippek", valamint a Piac&Profit regionális roadshow-inak sikerére és szakmai tartalmára épített, s   a konferenciaszervezésben nagy múlttal és tapasztalatokkal rendelkező Piac&Profit szervezésében valósul meg. A K&H ügyfélkörében már jól ismert, bejáratott, népszerű konferencia tartalma és résztvevői köre kibővül a Piac&Profit ügyfélkörével és szakmaiságával.

A konferenciasorozat tematikája azon alapult, hogy a kormányzat stratégiai szerepet szán a kkv-knak a magyar gazdaság fellendítésében, a munkahely-teremtésben, a hazai gazdaság versenyképességének növelésében. Ennek a szerepkörnek a betöltéséhez megfelelő támogatási, szabályozási környezet kialakítását is ígéri. Ez év elején elindult az új Széchenyi Terv, melynek keretében az EU-s pályázati források kkv-knak kedvezőbb konstrukcióit ígérik, a Széchenyi Kártya kibővült választékot kínál, valamint a kkv-k támogatott, kedvezményes hitelkonstrukciók között válogathatnak. A kormány ígérete szerint a  szabályozási, adminisztrációs környezet  kedvezőbbé tételével, könnyítésével is számolhatnak a kkv-k.

A versenyképesség növeléséhez természetesen elsősorban pénz, likviditás, s hitelfelvevő-képesség és pályázóképesség szükségeltetik. De ugyanilyen fontos az is, hogy jó döntéseket hozzunk a cég fejlesztési irányairól. Az „Üzleti Tippek" konferencián számos szakértő előadó szólt azokról az üzletmenet hatékonyságát, sikerét, jövedelmezőségét javító technológiákról, megoldásokról, üzleti lehetőségekről, melyek segítségével jelentős versenyelőnyre lehet szert tenni.

Partnerek
A térítésmentes részvételű rendezvénysorozat állandó szakmai partnere volt a Nemzetgazdasági Minisztérium, és a MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. A K&H Bank előadói vállalták a legfontosabb témáról, a pénzügyi információkról, pénzhez, forráshoz jutási lehetőségekről a szakszerű tájékoztatást. Mellettük a 11 rendezvényen a versenyszektorból ott voltak: az ELO Digital Office, a Complex Kiadó, a Magyar Telekom, az Opel Southeast Europe, a Hewlett Packard Magyarország, a Magyar Posta Zrt., az ELMŰ Nyrt., a MÁV, az OCE-Hungária Kft. és a Fujitsu Technology is. E cégek előadói nagyon sok hatékonyságnövelő, költségcsökkentés eredményező üzleti tanácsokkal, megoldásokkal készültek a kkv-résztvevők számára.

A konferenciára, illetve a sajtótájékoztatóra kérjük bejelentkezni Sikó-Vlajk Viktória konferenciaigazgatónál: 239-9597, [email protected]