Értékesebb lehet a SZÉP kártya

2018. szeptember 25. kedd - 08:00 / piacesprofit.hu
  •    

Duo Card és Duo Card Expert néven nemrég új kedvezménykártya-rendszer mutatkozott be Magyarországon, amelyek juttatásként is adhatók, de céges szolgáltatásokat is kedvezményesen vehetünk vele igénybe.

A nemrég bemutatott rendszerben jelenleg két kártyatípus érhető el: a magánszemélyeknek szóló Duo Card és a cégeknek, vállalkozóknak létrehozott Duo Card Expert. Ezek a kártyák a versenytársakkal ellentétben felmutatással működnek, az 5-től 50 százalékig terjedő kedvezmények azonnal érvényesíthetők több száz elfogadóhelyen. A kártya része ráadásul a Hungary Card is, mely régóta segíti az utazni, kikapcsolódni vágyókat.

Juttatásként is adható

„A legfontosabb szempont az volt számunkra, hogy a hozzánk hasonló vállalkozóknak segítsünk. A Duo Card Expert kártyánk főleg a céges szolgáltatásokban jeleskedik, kezdve a vállalkozói ügyintézéstől, a céges autóvásárláson át a könyvelői, grafikusi és rendszergazdai szolgáltatásokkal bezárólag. Egy induló vagy egy már sikeresen működő cégnek is meg tudjuk könnyíteni a hétköznapjait, a pénz mellett pedig rengeteg időt és fáradtságot is spórolhatnak” – mondta Kőrösi Péter, a Duo Card társtulajdonosa.

A Duo Card csapata fontosnak tartja, hogy nemcsak a kártya felhasználóinak szeretnének kedvezni, hanem azoknak a cégeknek és szolgáltatóknak is, akik elfogadóhelyként belépnek a rendszerükbe.

Forrás:Duo Card

Forrás:Duo Card

„Megválogatjuk, hogy kik lehetnek a partnereink és bizonyos kategóriákból, vagy hasonló szolgáltatásokból egyazon földrajzi területről nem léptetünk elő a kiemelt partnerünkké több elfogadóhelyet, hiszen az a célunk, hogy a kártya felhasználói és a szolgáltatásokat nyújtó helyek könnyedén egymásra találjanak. Nem szeretnénk, hogy a partnereink egymás ellen dolgozzanak, mi viszont mindenből megpróbáljuk megtalálni a legjobbat.”

Cafeteria 2019: milyen juttatást adjak jövőre?
2019-ben a SZÉP kártyán kívül jelentéktelen juttatások maradtak, legalábbis olyan, ami minden munkavállalónak adható, nem sok.

Kőrösi Péter hozzátette: A kártya adható munkavállalóknak béren kívüli juttatásként is. Az alkalmazottakat jobban lehet motiválni, bónuszt, ajándékot jelent a számukra, illetve jelentős megtakarítást érhetnek el vele, akár a mindennapjaikban.

Többet érhet a SZÉP kártya

2019-ben átalakul az adórendszer Magyarországon, ehhez kapcsolódóan a béren kívüli juttatások is nagyon megváltoznak. A már elfogadott törvényjavaslat szerint jövőre a SZÉP kártya lesz az egyetlen kedvező adózású rendszer, amely hatályon kívül fogja helyezi többek közt a lakáscélú támogatás és a kockázati biztosítás adómentességét is. A SZÉP kártya azonban Duo Carddal és a Duo Card Experttel együtt érvényesítve még többet ér, hiszen az elfogadóhelyeken a jelentős kedvezményekkel csökkentett összeget kell fizetnünk.

Feliratkozom a(z) Költségkímélés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek